Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Cimc Trailers For Sale in China - used and new

cimc ρυμουλκά   | Κόσμος που οδηγεί το ημι όχημα προμηθευτών ρυμουλκών

 

 

 

 

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες CIMC Αριθμός Υπαλλήλων 30000~50000
Ετήσιες πωλήσεις 1,000,000-3500,000 Ιδρύθηκε Έτος 2002
Εξαγωγή pc 10% - 20%
Εισαγωγή

Είμαστε μια επαγγελματική εμπορική εταιρία, που ειδικεύεται στην παροχή των διεθνών αγορών ποικίλο CIMC ΗΜΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟ, είμαστε ο εξουσιοδοτημένος έμπορος CIMC.

 

Κίνα Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Εταιρικό Προφίλ 0

 

Με μια πλούσια εμπειρία 13 ετών, έχουμε αποκτήσει την απαραίτητες πείρα και την τελειότητα στην περιοχή μας. Έχουμε έναν όγκο ετήσια πωλήσεων δέκα της επιχείρησης εκατομμύριο δολαρίων, που περιέχει 600-700 μονάδες CIMC ημι ρυμουλκά.

 

Με μια πλούσια εμπειρία πολλών ετών, έχουμε αποκτήσει την απαραίτητες πείρα και την τελειότητα στην περιοχή μας. Ξελεπιάζοντας τα φαινομενικά ύψη της επιτυχίας, σήμερα στεκόμαστε ψηλοί στη μέση διάφορων ανταγωνιστών πέρα από τον κόσμο. Ένα καλά συντονισμένο και επιδέξια διοικούμενο σύστημα λειτουργίας και μια επαγγελματική διεθνής ομάδα πωλήσεων επιτρέπουν σε μας για να μετατρέψουν τις διαταγές σε τελικά προϊόντα και να εξαγάγουν τις σε περίπου 60countries και διάφορες περιοχές σε όλη την υδρόγειο.

 

Σαν cimc ημι προμηθευτή ρυμουλκών, cimc ρυμουλκά τοποθετούνται στρατηγικά στην παγκόσμια αγορά.


Και τα προϊόντα εξάγονται mailnly στα ρωσικά, Vietma, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Μπανγκλαντές, τις Φιλιππίνες, τη Γκάνα, το Κονγκό, την Ανγκόλα, τη Σενεγάλη, το Μαλί, την Αλγερία, Zimbia, τη Ζιμπάμπουε, την Αιθιοπία, το Τζιμπουτί, το Σουδάν και άλλη υπερπόντια αγορά.

 

Πλήρες πρόγραμμα υπηρεσιών είμαστε πρωταρχικής σπουδαιότητας στους πελάτες μας. Εξασφαλίζει σύντομες γραμμές επικοινωνίας και λύσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους και να δώσει στις σύγχρονες επιχειρήσεις ένα σαφές επιχειρησιακό πλεονέκτημα.

 

Μεγάλη ομάδα Ε&Α, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, επαγγελματική υπηρεσία- η επιχείρησή μας είναι η καλύτερη επιλογή μακροπρόθεσμου συνεργάτη σας!

 

Κίνα Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Τα διεθνή θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια της Κίνας (ομάδα) ΕΠΕ (CIMC) είναι ένας παγκόσμιος κύριος προμηθευτής του εξοπλισμού διοικητικών μεριμνών και ενέργειας, με κεντρικά γραφεία σε Shenzhen της Κίνας. CIMC αφιερώνεται στην παροχή του υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων εξοπλισμού και των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματοκιβωτίων, των οχημάτων, της ενέργειας, του εξοπλισμού χημικών ουσιών και τροφίμων, των παράκτιων, υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών, των εγκαταστάσεων αερολιμένων, κ.λπ.

Σαν διαφοροποιημένη πολυεθνική βιομηχανική ομάδα που οι ώμοι η αποστολή της σφαιρικής εξυπηρέτησης, CIMC έχουν πάνω από 300 επιχειρήσεις μελών και 4 απαριθμημένες επιχειρήσεις στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και άλλες, και τους εκτενείς πελάτες και τα δίκτυα πωλήσεων που καλύπτουν περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές.

CIMC ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1982 ως κοινοπραξία που επενδύθηκε από την ομάδα και East Asiatic Company εμπόρων της Κίνας σε Shenzhen και ρυθμίστηκε αρχικά από EAC τους ανώτερους υπαλλήλους. Ήρθε να απαριθμηθεί σε SZSE το 1994 και να απαριθμηθεί σε SEHK το Δεκέμβριο του 2012. Αυτήν την περίοδο, CIMC είναι δημόσια απαριθμημένη μερίδιο επιχείρηση A+H, οι της οποίας κύριοι μέτοχοι είναι ομάδα εμπόρων της Κίνας, ωκεάνια στέλνοντας (ομάδα) επιχείρηση της Κίνας, κεφάλαιο Hony, κ.λπ.

 

Κίνα Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Εταιρικό Προφίλ 0

 

CIMC Co. οχημάτων (ομάδα), ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων «CIMC οχημάτων»: 1839). άρχισε να κατασκευάζει και να πωλεί τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα το 2002, και ήταν ο κατασκευαστής παγκόσμιων μεγαλύτερος ημιρυμουλκούμενων οχημάτων από την άποψη του συνολικού όγκου πωλήσεων για διαδοχικό από το 2013.

CIMC πρώτιστα συμμετέχετε στην κατασκευή και την πώληση των ημιρυμουλκούμενων οχημάτων και των οργανισμών φορτηγών για τα οχήματα ειδικότητας. CIMC οι γραμμές παραγωγής ημιρυμουλκούμενων οχημάτων περιλαμβάνουν κυρίως τα πλαίσια και τα επίπεδης βάσης ρυμουλκά, περιφράζουν τα ρυμουλκά, τοποθετούν σε δεξαμενή τα ρυμουλκά, τα ρυμουλκά και van trailers. CIMC τα προϊόντα σωμάτων φορτηγών περιλαμβάνουν κυρίως τα κρεβάτια απορρίψεων για τα φορτηγά απορρίψεων, τους αναμίκτες για τα φορτηγά αναμικτών και άλλους οργανισμούς φορτηγών για τα οχήματα ειδικότητας.

 

Κίνα Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

CIMC το πλήρες πρόγραμμα υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας στους πελάτες. Εξασφαλίζει σύντομες γραμμές επικοινωνίας και λύσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους και να δώσει στις σύγχρονες επιχειρήσεις ένα σαφές επιχειρησιακό πλεονέκτημα.

 

Λειτουργία συμβάσεων: Ο χρόνος παράδοσης του κοινού ρυμουλκού μπορεί να ελεγχθεί μέσα σε 25 εργάσιμες ημέρες μετά από λαμβάνει την κατάθεση. Το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου σιγουρεύεται την τέλεια απόδοση σε κάθε πρόοδο

Ρύθμιση παράδοσης: Σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις μεταφορών, οι διοικητικές μέριμνες επιχείρησης αναχωρούν θα παράσχουν τον πελάτη η επαγγελματική υπηρεσία μεταφορών. Τα απαραίτητα έγγραφα (όπως η σύμβαση, το εμπορικό τιμολόγιο, ο κατάλογος συσκευασίας, το πιστοποιητικό προέλευσης της Κίνας, το πιστοποιητικό) μπορούν να παρασχεθούν.

Pre-sale υπηρεσία: Επαγγελματική εξατομικευμένη ανεφοδιασμός υπηρεσία ομάδων σχεδίου σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ακρίβεια, ο πεπειραμένος μηχανικός θα αναθεωρήσει τα σχέδια πάλι πριν από την παραγωγή.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Τακτικά η επανάκληση μας βοηθά για να ξέρει τα οχήματα που λειτουργούν τη θέση. Ανάλογα με αυτό, η επιχείρηση μπορεί να προσφέρει τις λογικές προτάσεις τεχνολογίας. Τα έγκαιρα οχήματα εγγύησης ανεφοδιασμού μερών λειτουργούν συνεχώς. Ο υπερπόντιος μηχανικός είναι σε έτοιμο όλη την ώρα ενάντια στις απροσδόκητες ανάγκες.

Κίνα Cimc Trailers For Sale in China  - used and new Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία Περιεχόμενο εξουσιοδότησης Περίοδος
Πλαίσιο κύρια δέσμη, ενισχυτική ακτίνα, κιβώτιο 1 έτος
Πλαίσιο το μη-ενισχυτικό φασόλι, προστατευτικό κιγκλίδωμα, οπίσθιος προφυλακτήρας, μοχλός κλειδώματος, εμπορευματοκιβώτιο lockWheel καλύπτει το φραγμό υποστήριξης, tensioner πλευρικών τοίχων, καρφίτσα βασιλιάδων, istll επιτροπή 6 μήνες
Πλαίσιο Τα τμήματα Otherassociated και τα γρήγορος-wcar μέρη δεν είναι καλυμμένα underwarranty.  
Πλαίσιο άξονας αξόνων, άξονας πλημνών AM, υποστήριγμα αναστολής, ακτίνα ισορροπίας 1 έτος
Τρέξιμο Φρένο τυμπάνων, παπούτσι φρένων, ρουλεμάν, βραχίονας ρύθμισης, ΚΑΠ σκόνης, μπουλόνι, greaseseal 6 μήνες
Τρέξιμο πλαίσιο, άνοιξη φύλλων, φραγμός έντασης, εφεδρικός μεταφορέας ροδών 6 μήνες
Εργαλείο

brakc το παπούτσι, cpper buhpovder mealurgy Sc, compsite έθεσε, stel δακτύλιος

Τα μέρη Salsuber και άλλα μέρη γρήγορος-ένδυσης δεν καλύπτονται από Waraty

 
Γραμμή αέρα ABS, vavemanual valvc ηλεκτρονόμων, κάτοχος αερίου αιθουσών φρένων, χειρωνακτική (ευθεία) ένωση 6 μήνες
Γραμμή αέρα οι γραμμές αερίου jitsair spply και οι σωλήνες cotol δεν καλύπτονται από την εξουσιοδότηση.  
Ηλεκτρονική καλώδιο hamesses, ενώσεις και lampshade 6 μήνες
Ηλεκτρονική bulbis λαμπτήρων που δεν καλύπτονται από την εξουσιοδότηση.  
  Ενισχυτική ρόδα συσκευών fth 1 έτος
  Χρώμα (συμπεριλαμβανομένης της μερικής ζημίας μέσα σε 10%, εκτός από τη ζημία από το andcorrosion τριβής) 1 έτος
 

Ρόδα:

1.As οι ρόδες είναι αναλώσιμα μέρη, έτσι τα πρότυπα εγγύησης θα είναι στο acordancewith που η εργασία Managenent (entative) Claimns ροδών regulationof από επιθεώρησης ροδών Ruber theNational ποιοτικών επίβλεψης και το κέντρο και ChinaTireBranch της λαστιχένιας ένωσης βιομηχανίας.
2.For τα defcts που προκαλούνται με την κατασκευή. ο αριθμός εμπορικών σημάτων και ροδών completelye τα prtial clains θα παρασχεθεί στο acordanc τα thedegeess ofwear (αυτός που amnount της ρόδας tead) cxcep ότι το emaningamount λιγότερο από 8.5mm δεν καλύπτεται.
3.For οι χαλασμένοι δεσμοί που προκλήθηκαν από το misc ή οι δεσμοί ήταν. ο clainssal να μην είναι για τα danages των nqualty προβλημάτων

 


Εάν τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα παίρνουν μερικές αποτυχίες και ζημίες μερών που προκαλούνται από τα ποιοτικά προβλήματα όπως το σχέδιο, την κατασκευή, τη συγκέντρωση και τα υλικά, και παίρνουν έπειτα την επιβεβαίωση από CIMC τμήματα υπηρεσιών, υπό τον όρο ότι χρησιμοποιώντας και διατηρώντας το ημιρυμουλκούμενο όχημα μετά από το «εγχειρίδιο χρηστών» και εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, CIMC θα παρείχε την υπηρεσία εξουσιοδότησης για να εξασφαλίσει την εργασία ημιρυμουλκούμενων οχημάτων σε καλή κατάσταση. Η υπηρεσία εξουσιοδότησης ακολουθεί την αρχή κυρίως, έπειτα αντικατάσταση μερών, έπειτα αντικατάσταση συνελεύσεων. Η επισκευή και η αντικατάσταση μερών θα χρησιμοποιηθούν κατ 'αρχήν για να ανακτήσουν την απόδοση τεχνολογίας της.

Η ομάδα μας