Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Γραμμή Παραγωγής

CIMC το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 420.000 τετραγωνικών μέτρων, με την προηγμένη μονάδα παραγωγής. Ικανότητα παραγωγής της ετήσιας παραγωγής 20.000 ημιρυμουλκούμενων οχημάτων. Έχουμε πάνω από 900 υπαλλήλους και πάνω από 90 τεχνικούς.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

CIMC εξοπλισμός τεχνολογία-παραγωγής εργοστασίων
Η επιχείρηση καθιερώνει τη μεγάλη σύγχρονη οικοδόμηση εργοστασίων 160.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει προωθήσει τη γραμμή παραγωγής, τη γραμμή ζωγραφικής και τον τεχνικό εξοπλισμό για τα ειδικά οχήματα, και έχει την ετήσια ικανότητα παραγωγής σχεδίου 20.000 οχημάτων. Ο άριστος εξοπλισμός και η τεχνολογία εξασφαλίζουν τη σημαντική ποιότητα των προϊόντων.

1. Μορφωματικό σχέδιο
CIMC τα ημι ρυμουλκά επισύρουν την προσοχή στην εθνική και διεθνή προηγμένη έννοια σχεδίου, χρησιμοποιώντας UG, ANSYS (πεπερασμένη ανάλυση στοιχείων), προηγμένο κ.λπ. λογισμικό στο σχέδιο, κάνουν την τέχνη σχεδίου για να διασχίσουν τα διαφορετικά είδη προϊόντων κάτω από το μεγάλο συντονισμό, για να επιτύχουν τη μέγιστη τυποποίηση τμημάτων, τα οποία καθορίζουν ένα στερεό ίδρυμα για την αυτόματη παραγωγή και την ψηφιακή διαδικασία παραγωγής.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

2. Βελτιώσεις τεχνολογίας
Αντί της παραδοσιακής διαδικασίας ζωγραφικής, τώρα η ηλεκτροφόρηση χρήσης KTL και ο ψεκασμός σκονών, επιτυγχάνουν VOCs με μηδενικές εκπομπές. Η προηγμένη διαδικασία ηλεκτροφόρησης για να εξασφαλίσει ολόκληρο το προϊόν «εγχυτήρας» δεν είχε καμία νεκρή γωνία, το χρώμα είναι φωτεινό και ανθεκτικό, για να σιγουρευτεί ότι το χρώμα δεν θα εξασθενίσει για 7 έτη.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

3. Ευφυής παραγωγή
CIMC είναι ο πρώτος για να τελειώσει την αναβάθμιση του επιχειρηματικού προτύπου κατασκευής, να είναι κύρια του πρώτου ευφυούς εργοστασίου κατασκευής οχημάτων περιβαλλοντικός-προστασίας ψηφιακού στον κόσμο. Φέρτε το μεγάλο αριθμό αυτόματου εξοπλισμού στη γραμμή παραγωγής, όπως ο χειριστής, αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας, σύστημα μεταφορών ελέγχου προγράμματος, μικρό όχημα RGV Μέσω της τυποποίησης & της ρύθμισης σχεδίου προϊόντων, η τεχνολογική ευελιξία διαδικασίας, η αυτοματοποίηση εξοπλισμού και η ψηφιακή αναλογική μεταλλαγή διαδικασίας παραγωγής, πραγματοποιούν την παραγωγή των ημι ρυμουλκών με τη βοήθεια της παραγωγής του αυτοκινήτου, καθιστούν τα μέρη από τα διαφορετικά είδη προϊόντων ανταλλάξιμα, επίσης πολύ βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής, συγχρόνως, ικανοποιεί τις εξατομικευμένες ανάγκες των χρηστών στις διαφορετικές περιοχές στο νομό, και συναντά τη διαφοροποίηση και την προσαρμογή παραγωγής.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

4. Συμμόρφωση ασφάλειας
Χρησιμοποιήστε το διάσημο άξονα εμπορικών σημάτων και ποιότητας, πρότυπα με τον αυτόματο βραχίονα ρύθμισης, με τη σταθερή εκκαθάριση φρένων, γρήγορα να φρεναρίσει, όλη η απόδοση φρεναρίσματος ροδών σταθερό και συνεπές συγκεντρωμένος με τη χαμηλή πίεση ο συναγερμός λειτούργησε ABS, έγκαιρα και προειδοποιώντας αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της οδήγησης εάν η πίεση αερογραμμών είναι πάρα πολύ χαμηλή, ώστε να αποφευχθεί αποτελεσματικά self-ignition ροδών, το οποίο προκαλεί από τη χαμηλή πίεση.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

5. Με την ειδική & μοναδική επεξεργασμένη τεχνολογία νέα δομή κύριας δέσμης, ισχυρός torsion-ανθεκτικός, καμία μέση για πάντα.
CIMC η ημι ρυμουλκών ειδικών κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστημάτων αναστολής νέου τύπου ελαφριών ελαφριάς και ισχυρής αντίκτυπος-αντίσταση, μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την ανώμαλη ένδυση στη ρόδα, να αποφύγει τη μερική φθορά λείανσης ροδών.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

Βελτιώστε το ευφυές επίπεδο, και δημιουργήστε την ποιότητα καλύμματος. CIMC σεβασμοί που ολοκληρώνουν τη γραμμή παραγωγής και τον εξοπλισμό δεδομένου ότι η βάση ανάπτυξης για πάνω από 30 έτη, απορροφά τη βιομηχανική νοημοσύνη της ξένης και εσωτερικής προηγμένης δραστηριότητας γραμμών παραγωγής, προωθεί την καινοτομία και την αναπροσαρμογή του εξοπλισμού παραγωγής συνεχώς, γενικές δεξιότητες αύξησης των χειριστών, και πραγματοποιεί επιστημονικό, το rigorousness και την αποδοτικότητα των διαδικασιών παραγωγής.

Ε & Α

Ομάδα ελίτ
Προσαρμοστείτε σε CIMC πρότυπα και χτίστε έναν εξειδικευμένο, η διεθνοποιημένη ομάδα είναι η προϋπόθεση για την αύξηση της ικανότητας κατασκευής, που υποστηρίζει την έννοια ότι τα ταλέντα είναι τα πολυτιμότερα προτερήματα.

 

Κατασκευή τελειότητας
Με τον παγκόσμιας ποιότητας εξοπλισμό παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της τέμνουσας μηχανής λέιζερ BystarCNC, CNC της τέμνουσας μηχανής φλογών πλάσματος, της γραμμής συστατικής προγενέστερης επεξεργασίας, μεγάλο CNC να τυλίξει και της κάμπτοντας μηχανής, της αυτόματης μηχανής συγκόλλησης καταδύομαι-τόξων, της αυτόματης κάμπτοντας μηχανής σωλήνων, της επαγγελματικής γραμμής συνελεύσεων συγκόλλησης, της electrophoresing/στρώνοντας με άμμο γραμμής επεξεργασίας και της γραμμής επιστρώματος.

Ρυμουλκό βυτιοφόρων σκονών

Σημαντική ποιότητα
Ο τελευταίος στόχος μας είναι να παράσχει υψηλός - ποιοτικό προϊόν και υπηρεσίες για να ανταποκριθεί την επιχειρησιακή υποχρέωσή μας. Καταδείξτε την άριστη ικανότητα κατασκευής, η σπονδυλική στήλη μας για υψηλό - ποιοτικό προϊόν.
Από τον προσδιορισμό πελατών, το σχέδιο προϊόντων, επεξεργάζεται τον προγραμματισμό, τη διαχείριση προμηθευτών, ποιοτικός έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής, εξυπηρέτηση πελατών, στις βελτιώσεις όλων των συνδέσεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να ικανοποιηθούν και να ξεπεραστούν οι προσδοκίες του πελάτη μας. Η σταθερά που βελτιώνει και που καθαρίζει την ποιότητα του προϊόντος μας είναι ο τελευταίος στόχος μας.

Ρυμουλκό βυτιοφόρων σκονών

Εξαιρετική πείρα
Το κέντρο Ε&Α αφιερώνεται στη σταθερή βελτίωση για τη βελτίωση δομών, το τρισδιάστατες σχέδιο και την ανάλυση διαδικασίας Ansys για κάθε προϊόν που παραδίδεται στους πελάτες μας.