Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

42000 αργιλίου λίτρα ρυμουλκών βυτιοφόρων θα σταλούν στο Τζιμπουτί

July 1, 2021

42000 αργιλίου λίτρα ρυμουλκών βυτιοφόρων θα σταλούν στο Τζιμπουτί.

CIMC τρι άξονας 42000 αργιλίου λίτρα ρυμουλκών βυτιοφόρων για την πώληση στο Τζιμπουτί

CIMC τρι άξονας 42000 αργιλίου λίτρα ρυμουλκών βυτιοφόρων για την πώληση στο Τζιμπουτί

Οι πελάτες του Τζιμπουτί έχουν τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις για τα ημι ρυμουλκά αργιλίου, έτσι επιλέγουν CIMC ως προμηθευτή τους, CIMC ως κόσμος-διάσημος κατασκευαστής, από το εργοστάσιο στο προϊόν στις διοικητικές μέριμνες και τις μεταπωλήσεις, CIMC είναι πολύ αυστηρό. Αυτό είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί πελάτες επιλέγουν CIMC.

Ο πελάτης μετέφερε κυρίως το ελαιόλαδο και το λάδι. Το ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων που χρησιμοποιείται καύσιμα από τον πελάτη καταναλώνει τα εξαιρετικά γρήγορα. Ο πελάτης θέλει να μειώσει αυτές τις δαπάνες και μας απαιτεί για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα. Για να αποβάλει την απαίτηση πελατών, ο διευθυντής Sophia πωλήσεων συστήνει το ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου χρήσης πελατών.

Επειδή το ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου είναι ελαφρύτερο από το βυτιοφόρο χάλυβα άνθρακα, μειώνει την κατανάλωση καυσίμων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μειώνει την ένδυση ροδών, και μειώνει τις καθημερινά λειτουργικές δαπάνες και τα κόστη συντήρησης. Για τον πελάτη, είναι το καταλληλότερο ημι ρυμουλκό για τον. Ο ακόλουθος είναι το ολοκληρωμένο ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου.

42CBM ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου με την καλύτερη τιμή

42CBM ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου με την καλύτερη τιμή

Τοsafety ρυμουλκό το ίδιο βυτιοφόρων είναι ένα επικίνδυνο εργαλείο λειτουργίας αγαθών, και τα ζητήματα ασφάλειας πρέπει να πληρωθούν τη ειδική προσοχή. Ο εξοπλισμός φόρτωσης πετρελαίου δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές, αποτυχία εξοπλισμού, διαρροή πετρελαίου, η ηλεκτροστατική απαλλαγή και το ανθρώπινο misoperation είναι οι κύριοι λόγοι για την πυρκαγιά των 45000 αργιλίου λίτρων ρυμουλκών βυτιοφόρων. Ειδικά στις υψηλής θερμοκρασίας περιοχές της Αφρικής,

Αποτελεσματικά αποφύγετε το πρόβλημα της προσοχής στα ατυχήματα φορτηγών δεξαμενών

1. Στατικό να στηρίξει δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Κρινοντας από το ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου, τα κύρια μέρη της παραγωγής στατικής ηλεκτρικής ενέργειας είναι αντλίες, φίλτρα και σωλήνες. Το ποσό στατικής ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από το γεμίζοντας σύστημα τρι αξόνων αργιλίου ρυμουλκών βυτιοφόρων είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της επίγειας σωλήνωσης. Επομένως, για τον κρυμμένο κίνδυνο της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας, τα ακόλουθα μέτρα πρέπει να ληφθούν:

Πρίν γεμίζει το πετρέλαιο, συνδέστε το στηρίζοντας καλώδιο, και ελέγξτε πάντα την ακεραιότητά του και να στηρίξει την αντίσταση που βλέπει εάν ανταποκρίνεται στα αντιστατικά πρότυπα.

Κατά πλήρωση του πετρελαίου, τη σωλήνας γερανών πρέπει να επεκταθεί στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής πετρελαίου, και η απόσταση μεταξύ του στόματος σωλήνων και του κατώτατου σημείου της δεξαμενής πρέπει να είναι περίπου 15cm, και η αρχική γεμίζοντας ταχύτητα πρέπει να ελεγχθεί αυστηρά μέσα σε 1m/s έως ότου καταδύεται η έξοδος πετρελαίου, και έπειτα βαθμιαία αυξάνει την ταχύτητα ροής, αλλά ο υψηλότερος η ταχύτητα ροής δεν πρέπει να υπερβεί 4.5m/s για να αποτρέψει τα ηλεκτροστατικά ατυχήματα που προκαλούνται με το ράντισμα

Μετά από να γεμίσει το πετρέλαιο, να στηρίξει πρέπει να αποσυνδεθεί αφότου έχει σταθεροποιήσει το πετρέλαιο για 5 λεπτά. Αφότου εγκαθίσταται το πετρέλαιο, το επίπεδο πετρελαίου θα παραμείνει για λίγα λεπτά καθώς το πετρέλαιο ρέει στο ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων αργιλίου.

Το Factoy παρουσιάζει του τρι ρυμουλκού βυτιοφόρων καυσίμων αργιλίου αξόνων

Το εργοστάσιο παρουσιάζει του τρι ρυμουλκού βυτιοφόρων καυσίμων αργιλίου αξόνων

2. Αποφύγετε υψηλής θερμοκρασίας της μηχανής ρυμουλκών βυτιοφόρων αργιλίου

Ελέγξτε την τεχνική θέση του ρυμουλκού βυτιοφόρων αργιλίου 45cbm συχνά, και εστιάστε στα ασφαλή μέρη του ρυμουλκού βυτιοφόρων. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να οδηγήσει ένα άρρωστο όχημα στο δρόμο. Κατά να οδηγήσετε ένα όχημα σε περίοδο ζέστης, πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στην αλλαγή του μετρητή θερμοκρασίας ύδατος, γενικά μην υπερβαίνοντας 95°C, ειδικά όταν φορτώνεται το όχημα ή οδηγώντας στους δρόμους βουνών, δίνετε περισσότερη προσοχή για να αποτρέψετε τη μηχανή από την υπερθέρμανση. Εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή.

είναι απαραίτητο να σταματήσει σε μια δροσερή θέση που δροσίζει κάτω εγκαίρως, και η κάλυψη μηχανών μπορεί να ανυψωθεί για να αερίσει και να διαλύσει τη θερμότητα μετά από τις πτώσεις θερμοκρασίας, ελέγξτε εάν οι ελλείψεις συστημάτων ψύξης μηχανών ποτίζουν και αιτίες τον υψηλής θερμοκρασίας.

Όταν το ψυκτικό μέσο βράζει λόγω της υπερθέρμανσης μηχανών ή της έλλειψης νερού, μην κλείστε τη μηχανή αμέσως. Σταματήστε τη μηχανή και τρέξτε τη μηχανή με τη μη απασχόλησης ταχύτητα. Όταν οι πτώσεις θερμοκρασίας, κλείνουν τη μηχανή, και ανοίγουν έπειτα την κάλυψη θερμαντικών σωμάτων με το νήμα βαμβακιού ή τα γάντια για να αποτρέψουν το δροσίζοντας νερό από να βράσουν και να ζεματίσουν.

Λεπτομέρειες του ρυμουλκού βυτιοφόρων αργιλίου καυσίμων 3 αξόνων για την πώληση

Λεπτομέρειες του ρυμουλκού βυτιοφόρων αργιλίου καυσίμων 3 αξόνων για την πώληση

3. Η καλή ολκιμότητα, βελτιώνει την ασφάλεια και εξαλείφει τους κρυμμένους κινδύνους

Το σώμα δεξαμενών αποτελείται από το σχεδιάγραμμα κραμάτων αργιλίου, το οποίο έχει ένα καλό ποσοστό επιμήκυνσης και υψηλής αντοχής. Το πετρέλαιο είναι εύφλεκτο και εκρηκτικό

Επομένως, η ασφάλεια είναι ένας σημαντικός δείκτης για την εξέταση των φορτηγών δεξαμενών. Τα προϊόντα πετρελαίου είναι επιρρεπείς σε θερμική επέκταση και συστολή στους εξαιρετικά κρύους ή εξαιρετικά καυτούς όρους. Τα συνηθισμένα φορτηγά δεξαμενών έχουν τη φτωχή ολκιμότητα και εκρήγνυνται εύκολα σε αυτό το περιβάλλον. Η χρήση 45000 αργιλίου καυσίμων λίτρων ρυμουλκών βυτιοφόρων βελτιώνει πολύ την ασφάλεια.

Αποτελεσματικά μειώνοντας τη συσσώρευση της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στη δεξαμενή. Όταν η τρίχα κανένας σπινθήρας θα παραχθεί κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης ή να τοποθετήσει αιχμή, εξαλείφοντας τον κρυμμένο κίνδυνο της πυρκαγιάς ή της έκρηξης.

Σχέδιο 45000 αργιλίου καυσίμων λίτρων ρυμουλκών βυτιοφόρων

Σχέδιο 45000 αργιλίου καυσίμων λίτρων ρυμουλκών βυτιοφόρων

Αυτό το είδος ημι ρυμουλκού σχεδιάστηκε με τα μέρη των πλεονεκτημάτων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάστε να κάνετε την επαφή με μας.