Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

5 μονάδες μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου 35cbm για τη Νιγηρία

December 28, 2020

Προχωρώντας από τις ανάγκες πελατών, CIMC ενεργά δυνάμεις η πλούσια εμπειρία συσσώρευσαν στην έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή των ειδικών οχημάτων και εισάγουν τις νέες τεχνολογίες, τις νέες διαδικασίες και τα νέα υλικά για να βελτιώσουν συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και την απόδοση, που οδηγούν τη βιομηχανία.

5 μονάδες μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου 35cbm για τη Νιγηρία

CIMC ρυμουλκό βυτιοφόρων σκονών

Πρόσφατα, η Νιγηρία παρέδωσε τις batch υψηλής αντοχής άνθρακα ρυμουλκού βυτιοφόρων τσιμέντου χάλυβα μαζικού, καταδεικνύοντας την καλή κατάσταση αγοράς CIMC μαζικού ρυμουλκού βυτιοφόρων τσιμέντου. Το ρυμουλκό βυτιοφόρων σκονών χάλυβα άνθρακα έχει κερδίσει επιτυχώς την εύνοια των πελατών με τα υψηλού κόστους πλεονεκτήματά του απόδοσης και ασφάλειας. Αυτή η batch μαζικού ρυμουλκού βυτιοφόρων τσιμέντου είναι η δεύτερη batch οχημάτων που παραδίδονται σε αυτόν τον πελάτη φέτος. Αυτός ο πελάτης είναι παλαιός πελάτης που έχει συνεργαστεί με CIMC για πολλά χρόνια, διατάζει έναν μεγάλο αριθμό ρυμουλκών βυτιοφόρων σκονών από CIMC κάθε χρόνο.

Η προσέλκυση των χρηστών εξαρτάται από τη φήμη στη βιομηχανία η μαζική παράδοση εξαρτάται από τη δύναμη προϊόντων η συνεργασία εξαρτάται για πολλά χρόνια από την υπηρεσία και την ειλικρίνεια. Η απόδοση ολόκληρου του οχήματος έχει φθάσει στο κύριο επίπεδο στην ίδια βιομηχανία.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα CIMC μαζικού ρυμουλκού βυτιοφόρων τσιμέντου

1. Ελαφρύ, υψηλό όφελος

Αφότου αποτελούνται διάφορες ανάλυση λογισμικού και επαναλαμβανόμενες δοκιμές, το σώμα δεξαμενών, το πλαίσιο και άλλες δομές από τον υψηλής αντοχής χάλυβα, και η γενική δομή του σώματος είναι λογικότερη.

2. Ασφαλέστερος και ανθεκτικότερος

Το σώμα δεξαμενών ενώνεται στενά αυτόματα από τα ρομπότ, και η δοκιμή συμπίεσης αέρα εκτελείται 1,5 φορές στην πίεση εργασίας, η οποία είναι ασφαλέστερη.

3. Περισσότερη φόρτωση, γρήγορα που ξεφορτώνει

Σε ένα κάθετο ύψος 15m, μια οριζόντια απόσταση 5m, και μια εκτιμημένη πίεση εργασίας 0.2MPa, η μέση ταχύτητα απαλλαγής είναι μεγαλύτερη από 1.3t/min ή 1.1m ³ /min. Μετά από να εξετάσει, στην περίπτωση της φόρτωσης και της εκφόρτωσης του τσιμέντου PO42.5, η μέση ταχύτητα απαλλαγής είναι περίπου 1,5 τόνοι/λεπτό.

5 μονάδες μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου 35cbm για τη Νιγηρία

4. Υλικά μεταφορών, ευρύ φάσμα

Το μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου μπορεί να μεταφέρει το τσιμέντο, την τέφρα μυγών και άλλα ειδικά υλικά. Η ειδική δομή δεξαμενών σχεδιάζεται για να εξασφαλίσει κανονική απαλλαγή. Ομορφότερος και περισσότερο τακτοποιήστε ολόκληρο το μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου έχει ένα συμπαγές σχέδιο, όμορφη εμφάνιση, ομαλές γραμμές, απλός και γενναιόδωρος.

5. Λιγότερο πλεόνασμα, υψηλό όφελος

Η γωνία θείωσης της δεξαμενής και η ακτίνα της κυρτότητας της δεξαμενής βελτιστοποιούνται, και η παραμονή υλική στη δεξαμενή μειώνεται αποτελεσματικά.

5 μονάδες μαζικό ρυμουλκό βυτιοφόρων τσιμέντου 35cbm για τη Νιγηρία

Σαν ηγέτη στα οχήματα δεξαμενών, το ρυμουλκό βυτιοφόρων σκονών χάλυβα άνθρακα CIMC επιτυγχάνει την ενότητα της ασφάλειας και ελαφρύς. Εστιάζοντας στις βελτιώσεις τεχνολογίας προϊόντων και τις βελτιώσεις ασφάλειας, επίσης ενεργά ερευνά τις έξυπνες βελτιώσεις κατασκευής για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα διαδικασίας παραγωγής και την αξιόπιστη απόδοση με τις πιό προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής. Με τα πιό υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες, θα βοηθήσουμε την επιστημονική και αποδοτική ανάπτυξη της υλικής βιομηχανίας μεταφορών σκονών.