Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18615201305

WhatsApp : +8618615201305

CIMC Tipper 3 αξόνων ημι ρυμουλκό για την πώληση στη Νιγηρία

September 25, 2020

Σήμερα, tipper το ρυμουλκό δεν είναι πλέον ένα νέο πράγμα. Συνιστάται οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να συσκέπτονται με τους παλαιούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, επειδή πολλοί παλαιοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν την εμπειρία τους στο στάδιο της χρήσης, και έχουν επίσης τις απόψεις τους σχετικά με τους διαφορετικούς κατασκευαστές και τα διάφορα εξαρτήματα. Τα υψηλής ποιότητας ημιρυμουλκούμενα οχήματα είναι μια σοφή κίνηση. Σε τελευταία ανάλυση, η αξιόπιστη λειτουργία των ημιρυμουλκούμενων οχημάτων είναι η προϋπόθεση για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για να λάβει το σταθερό εισόδημα.

Ποιες είναι οι καλές ποιότητες ενός καλού CIMC Tipper ημι ρυμουλκού;

 

Καταρχάς, η δομή του σχεδίου οχημάτων πρέπει να είναι λογική, και το κέντρο βαρύτητας των πλαισίων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Σύμφωνα με το φορτίο του ημι ρυμουλκού απορρίψεων, τον τύπο φορτίου, τους οδικούς όρους και τις οδηγώντας συνήθειες του οδηγού, το σύστημα πρέπει να προγραμματιστεί και να σχεδιαστεί να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις χρήσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC Tipper 3 αξόνων ημι ρυμουλκό για την πώληση στη Νιγηρία  0

Αφετέρου, τα υλικά πρέπει να είναι πραγματικά. Οι φαινομενικά ίδιοι χάλυβες διαιρούνται πραγματικά σε υψηλής αντοχής χάλυβα, χάλυβα μαγγάνιου, και συνηθισμένο χάλυβα άνθρακα. Μεταξύ τους, ο υψηλής αντοχής χάλυβας διαιρείται σε 700, 900, και 980 πρότυπα. Η διάρκεια και η δύναμή της θα αυξηθούν βαθμιαία με την αύξηση της ετικέτας. Το βάρος μπορεί να μειωθεί βαθμιαία, αλλά το κόστος θα αυξηθεί επίσης.

Άλλη μια φορά, η τεχνολογία επεξεργασίας οχημάτων πρέπει να περάσει, αλλά τώρα με την εκλαΐκευση της μηχανικής αυτοματοποίησης, πολλά εργοστάσια έχουν πραγματοποιήσει τη βασική αυτοματοποίηση στο στάδιο tipper της ημι επεξεργασίας ρυμουλκών, όπως η κοπή και η συγκόλληση, και η διαδικασία παραγωγής γενικά έχει βελτιωθεί πολύ.

Επιπλέον, μετά από τη συγκόλληση, είναι απαραίτητο να εκτελεσθούν οι διαδικασίες όπως η αμμόστρωση επιφάνειας και η αφαίρεση σκουριάς, ώστε να αυξηθεί καλύτερα η προσκόλληση του χρώματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC Tipper 3 αξόνων ημι ρυμουλκό για την πώληση στη Νιγηρία  1

Ο ψεκασμός του χρώματος πρέπει να είναι ομοιόμορφος και η κάλυψη πρέπει να είναι περιεκτική. Το χρώμα διαιρείται επίσης σε alkyd χρώμα και χρώμα πολυουρεθάνιου υψηλών σημείων. Εξετάζοντας τα δομικά χαρακτηριστικά των ημιρυμουλκούμενων οχημάτων απορρίψεων τελών, η μέθοδος ψεκασμού είναι συνήθως μια ημιαυτόματη μέθοδος που συνδυάζει το εγχειρίδιο και τη μηχανή. Πολλοί κατασκευαστές έχουν αρχίσει επίσης να προσπαθούν τα τελευταία χρόνια. Αναδυόμενο ηλεκτροφορητικό επίστρωμα.

Επιπλέον, η ποιότητα των μερών κλειδί πρέπει να είναι αξιόπιστη. Παραδείγματος χάριν, οι τιμές των αξόνων, των εσωτερικών αξόνων, των εσωτερικών αξόνων εμπορικών σημάτων κοινοπραξίας και των εισαγόμενων αξόνων είναι πολύ διαφορετικές. Από την άποψη της ποιότητας, η πρακτική έχει αποδείξει ότι είναι σίγουρα αλήθεια ότι παίρνετε τι πληρώνετε στον ξέν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC Tipper 3 αξόνων ημι ρυμουλκό για την πώληση στη Νιγηρία  2

Το ανυψωτικό υδραυλικό σύστημα πρέπει να είναι σταθερό, το σχέδιο του κυκλώματος πετρελαίου πρέπει να είναι λογικό, και η ανύψωση κυλίνδρων πρέπει να συγχρονιστεί. Το υδραυλικό σύστημα είναι η πηγή ισχύος για το φορτηγό απορρίψεων που τοποθετεί αιχμή και που ξεφορτώνει. Αποτελείται κυρίως από τις αντλίες, τις ομάδες βαλβίδων, τις δεξαμενές καυσίμων, τις σωληνώσεις, τους κυλίνδρους, κ.λπ. Αποτελείται από τα αρχικά μέρη, και το υδραυλικό σύστημα πρέπει να λειτουργήσει σταθερά για να εξασφαλίσει την κανονική απαλλαγή των υλικών.

Επιπλέον, οι εγκατεστημένες ρόδες πρέπει να έχουν μια εθνική υποχρέωση τρεις-εγγύησης. Αυτό το πρότυπο γενικά ταιριάζει με 12,00 ασωλήνωτες ρόδες. Οι υψηλής ποιότητας ρόδες είναι μια σημαντική εγγύηση για την οδήγηση της ασφάλειας. Μόνο οι σήμα-προστατευμένες ρόδες μπορούν καλύτερα να προστατεύσουν την οδηγώντας ασφάλεια.