Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

CIMC ημι ρυμουλκό φρακτών για την πώληση στη Ζιμπάμπουε

January 28, 2021

Το ημι ρυμουλκό φρακτών έχει ένα σχέδιο δομών πασσάλων. CIMC έχει το 2/3/4 ρυμουλκό φρακτών αξόνων για την πώληση, και η χωρητικότητα φορτίων έχει τους τόνους του 30/40/60/80/100 για την επιλογή σας. Εξατομικεύσιμο χρώμα και ύψος πλευρικών τοίχων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό φρακτών για την πώληση στη Ζιμπάμπουε  0

Πώς να εξασφαλίσει την ασφαλή χρήση του ρυμουλκού ζωικού κεφαλαίου;
Δεδομένου ότι ο ημι οδηγός ρυμουλκών φρακτών οδηγεί κατά μήκος του δρόμου, είναι σημαντικό να διατηρηθεί πάντα μια ασφαλής ταχύτητα με τους προβολείς που κρατιούνται ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι επειδή ο χρόνος φρεναρίσματος αυξάνει πολύ και σε εκείνη την περίπτωση, μια ασφαλής απόσταση από το ρυμουλκό στο μέτωπο πρέπει να διατηρηθεί.
Μην κλειδώστε το ημι ρυμουλκό φρακτών μεταφέροντας το ζωικό κεφάλαιό σας. Αυτό θα το καταστήσει πιθανό για τους εργαζομένους διάσωσης να έχουν πρόσβαση σε το σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Για την ασφάλεια των ζώων σας εξασφαλίστε ότι κανένα από τα δεν κρεμά τα κεφάλια τους έξω από το ρυμουλκό πασσάλων. Θα μπορούσαν να βλαφθούν από τα πετώντας αντικείμενα.
Να είστε προσεκτικός κατά την προγραμματισμό του ταξιδιού και πάντα θυμηθείτε ότι ο καιρός μπορεί μερικές φορές να καθυστερήσει τα σχέδιά σας ειδικά επειδή έχει επιπτώσεις στην άνεση των ζώων και οδικούς τους όρους.
Εάν δεν ακολουθείτε τη σωστή διαδικασία στα ζώα φόρτωσης στο ρυμουλκό ζωικού κεφαλαίου, μπορεί να είναι ματαιώνοντας για να κάνει έτσι. Για να έχουν μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία φόρτωσης, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να θεωρήσετε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό φρακτών για την πώληση στη Ζιμπάμπουε  1

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτωσης, εξασφαλίστε τα εξής:
1. Αμέσως μετά από να φορτώσει τα ζώα επάνω στο ημι ρυμουλκό φορτίου, κλείστε τις πύλες και σιγουρευτείτε ότι τα ζώα είναι ασφαλή.
2. Είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί διαφάνεια. Τα ζώα πρέπει να είναι σε θέση να δουν καθενός και το ρυμουλκό ζωικών μεταφορών, κατά μέσα στο ρυμουλκό που δένει ή που τους.
3. Το η ολίσθηση χρήσης δένει κατά σύνδεση των ζώων μετά από να φορτώσει τους επάνω στο ρυμουλκό μαζικού φορτίου. Η σύνδεση μέσα στο ρυμουλκό ζωικών μεταφορών πρέπει να γίνει στο επικεφαλής ύψος.
4. Πάντα να είστε προσεκτικός για να συμπιεστεί και να καρφωθεί μεταξύ των ζώων ή των πλευρών ρυμουλκών livetock και της πύλης ρυμουλκών επίσης.
5. Κάνετε μια επιθεώρηση για να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει κανένα αιχμηρό αντικείμενο που προεξέχει στο ρυμουλκό. Οι επισκευές σε τέτοιες προεξοχές πρέπει να γίνουν για να αποτρέψουν τον τραυματισμό στο ζωικό κεφάλαιό σας.
6. Το βάρος διανέμεται καλά. Επιτρέψτε στα βαρύτερα ζώα για να καταλάβετε το τμήμα που υποστηρίζεται από το μέτωπο των αξόνων ρυμουλκών φορτηγών φρακτών. Τα μεγαλύτερα και παλαιότερα ζώα πρέπει να φορτωθούν πρώτα και έπειτα συνέχεια με μικρότερες και νεώτερες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό φρακτών για την πώληση στη Ζιμπάμπουε  2