Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

CIMC δευτερεύον ημι Tipper ρυμουλκό για την πώληση - πώς να επιλέξει ένα δευτερεύον tipper ρυμουλκό;

February 3, 2021

Λόγω της ξαφνικής αύξησης στην απαίτηση για τα δευτερεύοντα tipper ρυμουλκά, πολλοί νέοι ημι tipper ιδιοκτήτες ρυμουλκών βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλές διαφορετικές κατασκευαστές, εμπορικά σήματα, διαμορφώσεις, και τις εξηγήσεις προϊόντων από το προσωπικό πωλήσεων πρίν αγοράζουν ένα δευτερεύον ημι tipper ρυμουλκό. Τελικά μπορούν να τυφλωθούν και ανίκανος να αρχίσουν. Κατόπιν τι είναι ένα καλό δευτερεύον tipper ρυμουλκό; Ποιες καλές ποιότητες θα έπρεπε ένα ρυμουλκό να έχει; Σαν ηγέτη CIMC ημιρυμουλκούμενων οχημάτων, που αγοράζει CIMC δευτερεύον tipper ρυμουλκό είναι βεβαίως η καλύτερη επιλογή, με την όμορφη εμφάνιση και την καλή ποιότητα.

CIMC δευτερεύον ημι Tipper ρυμουλκό

CIMC δευτερεύον ημι Tipper ρυμουλκό για την πώληση

Πώς να επιλέξει ένα δευτερεύον tipper ρυμουλκό;

1. Το κέντρο βαρύτητας του δευτερεύοντος tipper ρυμουλκού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα

Η δομή του δευτερεύοντος tipper σχεδίου ρυμουλκών πρέπει να είναι λογική. Σύμφωνα με το φορτίο του δευτερεύοντος tipper ρυμουλκού, τον τύπο αγαθών, τους οδικούς όρους και τις οδηγώντας συνήθειες του οδηγού, το σύστημα πρέπει να προγραμματιστεί και να σχεδιαστεί να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις χρήσης. Το CIMC δευτερεύον tipper ρυμουλκό έχει την ίδια διαμόρφωση, η χαμηλότερη επίγεια εκκαθάριση στη βιομηχανία, κατάλληλη λειτουργία, ασφαλής και σταθερή οδήγηση!

2. Το δευτερεύον ημι tipper βάρος ρυμουλκών

Η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να εφαρμόσει τα υλικά χάλυβα έξοχος-δύναμης στο δευτερεύον ημι tipper ρυμουλκό, αποτελεσματικά που μειώνει το βάρος του οχήματος υπό τον όρο του αμετάβλητου φορτίου. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια μεταφέροντα μέρη του δευτερεύοντος ημι tipper ρυμουλκού έχουν πραγματοποιήσει πλήρως τη συνδυασμένη χρήση του υψηλής αντοχής χάλυβα και του χάλυβα έξοχος-δύναμης, με τα σταθερά υλικά και τη καλή απόδοση.

3. Τεχνολογία επεξεργασίας

Σήμερα, με την εκλαΐκευση της μηχανικής αυτοματοποίησης, πολλά εργοστάσια έχουν πραγματοποιήσει τις βασικές αυτοματοποιημένες διαδικασίες στην απαλοιφή, τη συγκόλληση και άλλες διαδικασίες στη δευτερεύουσα ημι tipper διαδικασία επεξεργασίας ρυμουλκών, και η διαδικασία παραγωγής γενικά έχει βελτιωθεί πολύ.

Μετά από να ενώσει στενά και να διαμορφώσει, είναι απαραίτητο να εκτελεσθούν οι διαδικασίες όπως η αμμόστρωση επιφάνειας και η αφαίρεση σκουριάς, ώστε να αυξηθεί καλύτερα η προσκόλληση του χρώματος.

4. ψεκασμός χρωμάτων

Το χρώμα του CIMC δευτερεύοντος ημι tipper ρυμουλκού ψεκάζεται ομοιόμορφα, και η κάλυψη πρέπει να είναι περιεκτική. Το χρώμα πολυουρεθάνιου έχει την υψηλή φωτεινότητα, διάρκεια και δεν εξασθενίζει.

5. Η ποιότητα των εξαρτημάτων πρέπει να είναι αξιόπιστη. Οι τιμές των αξόνων, των εσωτερικών αξόνων και εσωτερικοί άξονες εμπορικών σημάτων κοινοπραξίας και των εισαγόμενων αξόνων είναι πολύ διαφορετικές. Από την άποψη της ποιότητας, η πρακτική έχει αποδείξει ότι είναι σίγουρα σωστό να αποκτηθεί τι πληρώνετε στον ξέν.

CIMC δευτερεύον ημι Tipper ρυμουλκό για την πώληση - πώς να επιλέξει ένα δευτερεύον tipper ρυμουλκό;

δευτερεύον tipper ρυμουλκό στο εργοστάσιο

Δευτερεύουσες ημι tipper προφυλάξεις ρυμουλκών

Δώστε προσοχή στη δομή και οι οξυγονοκολλητές, όχι μόνο ακολουθούν το φτηνό δευτερεύον ημι tipper ρυμουλκό.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για το ράγισμα του δευτερεύοντος ημι Tipper ρυμουλκού: κάποιο είναι το αδικαιολόγητο δομικό σχέδιο, και άλλο είναι η αποτυχία της διαδικασίας παραγωγής.

Από την άποψη της δομής, το μεγαλύτερο μέρος του Tipper πλευράς των κατασκευαστών ρυμουλκών ημι ρυμουλκού στη βιομηχανία προσαρμόζεται άμεσα στο σχέδιο του συνηθισμένου sidewall ρυμουλκού. Αλλά στην πραγματικότητα, επειδή αυτός ο τύπος δευτερεύοντος ημι Tipper ρυμουλκού έχει μια λειτουργία απορρίψεων, η δύναμη στο υπο--πλαίσιο, το διαγώνιο στήριγμα, κ.λπ. είναι πιό περίπλοκη από αυτή μιας αυτοκινητάμαξας.

Από την άποψη της χειροτεχνίας, δεδομένου ότι το τρέχον δευτερεύον ημι Tipper ρυμουλκό γίνεται κυρίως από τους μικρούς κατασκευαστές, οι τέχνες και τα υλικά συγκόλλησης χρησιμοποιούμενες είναι ανώμαλες. Προκειμένου να μειωθούν οι τιμές και να εξυπηρετήσουν στην αγορά, οι τέμνουσες γωνίες εμφανίζονται συχνά.

CIMC Side Semi Tipper Trailer for Sale

Λεπτομέρειες CIMC δευτερεύοντος ημι tipper ρυμουλκού

Επομένως, κατά την αγορά ενός δευτερεύοντος ημι Tipper ρυμουλκού, δώστε προσοχή σε διάφορα βασικά σημεία πίεσης όπως τα διαγώνια ενισχύοντας σημεία, τα πλευρά αναστολής, και τα υπο--πλαίσια. Λίγο περισσότερες πεπειραμένες επιχειρήσεις ενισχύουν συχνά αυτές τις περιοχές, και συγχρόνως είναι επίσης πιό ιδιαίτερες για τους οξυγονοκολλητές και τα υλικά.