Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18615201305

WhatsApp : +8618615201305

CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση

October 15, 2020

Παρά τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, πολλοί γίγαντες ναυτιλιακής εταιρίας εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την χαμηλή παλίρροια για να αναβαθμίσουν τις τελικές εγκαταστάσεις υλικού, ελπίζοντας να πραγματοποιήσουν τα γρήγορα κέρδη.

CIMC έχει τις άριστες τελικές ικανότητες εξασφάλισης σχεδίου ρυμουλκών και επιπέδων και ποιότητας κατασκευής. Τα τελικά προϊόντα ρυμουλκών έχουν ευνοηθεί ευρέως από τους στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιους πελάτες. Είναι γνωστός προμηθευτής προϊόντων ρυμουλκών λιμένων λιμένων τελικός. Πρόσφατα, μια batch διαταγών ολοκληρώθηκε όπως έχει προγραμματιστεί και θα σταλεί στην Τζαμάικα σύντομα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση  0

Αυτό το πρότυπο έχει προωθήσει τις έννοιες σχεδίου, τη λογική δομή και την καλή επίδραση μεταφοράς το τελικό σώμα ρυμουλκών αποτελείται από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα, που ενώνεται στενά καλά, και το δέρμα είναι ανθεκτικό το φρενάροντας σύστημα υιοθετεί τα διεθνώς διάσημα εμπορικά σήματα με την άριστη απόδοση. CIMC τα τελικά προϊόντα ρυμουλκών ναυπηγείων θα αποδώσουν σίγουρα εξαιρετικά στην τελική μεταφορά λιμένων.

 

Διαφορετικοί τύποι CIMC πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων:
Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια για τα ρυμουλκά πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων βασισμένα στην εφαρμογή και τη χρήση τους. Καθένας τους προέρχεται από τα επιθυμητά μεταφορικά μέσα και όπου θα χρησιμοποιηθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση  1

1. Κοινά πλαίσια εμπορευματοκιβωτίων:
Το πλαίσιο αποτελείται συνήθως από το χάλυβα. Αυτό είναι όπου τα εμπορευματοκιβώτια παίρνουν φορτωμένα και ξεφορτωμένα μέσω της χρήσης των υπερυψωμένων γερανών.
CIMC τα πλαίσια εμπορευματοκιβωτίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων των διάφορων μηκών: 20ft ή 40ft.
Το κοινό πλαίσιο ρυμουλκών εμπορευματοκιβωτίων είναι εύχρηστο και προσιτό. Εντούτοις, θα χρειαστείτε το βοηθητικό εξοπλισμό όπως οι υπερυψωμένοι γερανοί για τη φόρτωση και το ξεφόρτωμα των εμπορευματοκιβωτίων από τα πλαίσια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση  2

2. CIMC τελικό ρυμουλκό
CIMC το τελικό ρυμουλκό πλαισίων για την πώληση είναι ένα οικονομικά εφικτό και πρακτικό ρυμουλκό στη χρήση. Αυτό είναι μια εφεύρεση που προσφέρει ένα πλαίσιο φορτηγών για τη φόρτωση και το ξεφόρτωμα των υψηλών εμπορευματοκιβωτίων βάρους χωρίς πολλή προσπάθεια.
Το τελικό ρυμουλκό λιμένων έχει μια απλή δομή. Περιλαμβάνει ένα απλό πλαίσιο φορτηγών αλλά της τραχιάς κατασκευής.
Αυτό το τελικό ρυμουλκό είναι διευθετήσιμο για να ικανοποιήσει τους επιθυμητούς όρους ικανότητας διάπραξης ελιγμών σας για και. Οι ρυθμίσεις στο διάστημα αξόνων μπορούν επίσης να γίνουν βασισμένες στις ανάγκες σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση  3

3. Τοποθετώντας αιχμή πλαίσια εμπορευματοκιβωτίων
Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό γνώρισμα με το CIMC ρυμουλκό πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων τοποθετώντας αιχμή είναι ένας μηχανισμός που το καθιστά εύκολο να ξεφορτώσει το εμπορευματοκιβώτιο. Αυτός σημαίνει ότι προέρχεται με μια κάπως διαφορετική δομή από άλλους τύπους ρυμουλκών εμπορευματοκιβωτίων.
Το υδραυλικό σύστημα που τοποθετείται στην ανώτερη πλατφόρμα διευκολύνει την ξεφορτώνοντας διαδικασία αναγκάζοντας το εμπορευματοκιβώτιο για να γείρει προς τα πάνω για να ξεφορτώσει το φορτίο. Σε μια τέτοια ρύθμιση, κανένας εξωτερικός εξοπλισμός δεν θα απαιτηθεί για το ξεφόρτωμα του φορτίου από το εμπορευματοκιβώτιο.

CIMC παρέχει τα αξιόπιστα ρυμουλκά σε όλο τον κόσμο. Τα έτη εμπειρίας έχουν δει την επιχείρηση παράγοντας τα ρυμουλκά που συναντούν τα διεθνή πρότυπα στο σχέδιο και την απόδοσή τους. CIMC τα ρυμουλκά πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων σχεδιάζονται ειδικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της μεταλλείας και του αγροτικού τομέα. Η σειρά τους εξυπηρετεί επίσης στη μεταφορά τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων. Με τα πιό πρόσφατα πρότυπα που έχουν αυξανόμενη χωρητικότητα φορτίων, CIMC σκληρά και αξιόπιστα ρυμουλκά εμπορευματοκιβωτίων προσφορών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC τελικό σκελετικό ημι ρυμουλκό για την πώληση  4