Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18615201305

WhatsApp : +8618615201305

CIMC ημι ρυμουλκό τρι φορτίου αξόνων για την πώληση στο Σουδάν

September 29, 2020

CIMC ημι ρυμουλκά πλευρικών τοίχων σκαφών και ημι ρυμουλκά φρακτών στο Σουδάν κάθε χρόνο. CIMC τα ημι ρυμουλκά είναι πολύ δημοφιλή στο Σουδάν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό τρι φορτίου αξόνων για την πώληση στο Σουδάν  0

Ποιοι είναι οι τύποι CIMC υψηλών δευτερευόντων ρυμουλκών;
sidewall 2 αξόνων ρυμουλκό, ρυμουλκό dropside 3 αξόνων, υψηλό δευτερεύον ρυμουλκό 4 αξόνων, ρυμουλκό σιταριού και το sidewall drawbar ρυμουλκό. Και η χωρητικότητα φορτίων έχει τους τόνους του 30/40/60/80/100 για την επιλογή σας. Εξατομικεύσιμο ύψος πλευρικών τοίχων.

Πώς CIMC συσκευάζει και παραδίδει sidewall τα ημι ρυμουλκά;
τα ρυμουλκά πλευρικών τοίχων 10 μονάδων θα σταλούν στο Σουδάν. Το δευτερεύον ρυμουλκό πτώσης ΤΙΤΑΝΩΝ θα ψεκάσει το κερί και θα καλύψει το μουσαμά όταν συσσωρεύουν οι χρήσεις ρυμουλκών πλευρικών τοίχων το ναυλωτή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό τρι φορτίου αξόνων για την πώληση στο Σουδάν  1

Εδώ θα εισαγάγω sidewall το ημι ρυμουλκό για σας. Μερικές πλεονεκτήματα και διαφορές του δευτερεύοντος ρυμουλκού πτώσης μας:
1. CIMC sidewall το ημι ρυμουλκό χρησιμοποιεί το χαμηλό χάλυβα κραμάτων άνθρακα υψηλής αντοχής Q345 για να κάνει τη δοκό, η οποία έχει μια υψηλότερη φέρουσα ζωή δύναμης και υπηρεσιών περισσότερων από 10 ετών.
2. CIMC sidewall το ημι ρυμουλκό είναι εξοπλισμένο με τα πόδια JOST, φως των οδηγήσεων που είναι ένα κόσμος-αναγνωρισμένο διάσημο εξάρτημα εμπορικών σημάτων. Καλύτερη ικανότητα ρουλεμάν, μακριά ζωή υπηρεσιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό τρι φορτίου αξόνων για την πώληση στο Σουδάν  2
3. Χρησιμοποιούμε το χρώμα πολυουρεθάνιου με την υψηλή προσκόλληση, την υψηλή χρωματικότητα και το όμορφο χρώμα. Το κόστος είναι δύο φορές αυτό του συνηθισμένου όξινου χρώματος.
4. CIMC χρήσεις μια αυτόματη μέθοδος συγκόλλησης τόξο-κατάδυσης για να ενώσει στενά την κύρια δέσμη, δεν υπάρχει μια διεπαφή μεταξύ του πιάτου χάλυβα, μπορεί να εξασφαλίσει την ενσωματωμένη κύρια δέσμη, έτσι η κύρια δέσμη είναι ισχυρότερη και ανθεκτικότερη.
Ενισχύστε underside gooseneck της δοκού CIMC sidewall ημι ρυμουλκού. Gooseneck διπλή μετώπη δοκών. Όχημα στο βαρύ φορτίο όταν η σειρά παραμόρφωσης είναι πολύ μικρή, καλύτερος να χρησιμοποιήσει. CIMC έξι ακτίνες επίστρωσης χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν αποτελεσματικά τη λειότητα του κατώτατου πιάτου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για CIMC ημι ρυμουλκό τρι φορτίου αξόνων για την πώληση στο Σουδάν  3
5. CIMC η υψηλή δευτερεύουσα δευτερεύουσα ακτίνα 160mm, χάλυβας ρυμουλκών καναλιών 100mm εγκάρσιος, όλες οι ακτίνες υποστηρίζεται, η διαγώνια ακτίνα που χωρίζει κατά διαστήματα όχι περισσότερο από 500 έκλινε τα στηρίγματα, το όχημα δεν είναι εύκολο στην παραμόρφωση. Οι εγκάρσιες δοκοί και οι δευτερεύουσες ακτίνες ενισχύονται.

CIMC το ρυμουλκό πλευρικών τοίχων backplate είναι 3mm διαμορφωμένο πιάτο, backplate είναι ισχυρό και ανθεκτικό, και μη εύκολο να παραμορφωθεί. Όποιος είναι παχύτερος από 2.5mm ή 2mm σε άλλα εργοστάσια.