Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Διαφορετικοί τύποι πλαισίων ρυμουλκό-3 εμπορευματοκιβωτίων ρυμουλκό σκελετών αξόνων για την πώληση στη Ζιμπάμπουε

December 8, 2020

CIMC το πλαίσιο ρυμουλκών σκελετών ενώνεται στενά από τις διαμήκεις ακτίνες, διαγώνιες ακτίνες, μπροστινό και πίσω μέρος ακτίνες. Οι διαμήκεις ακτίνες αποτελούνται από την υψηλής ποιότητας ηλεκτροσυγκόλληση δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου πιάτων 16Mn χάλυβα σε μια ι-μορφή (οι κύριες διαστάσεις είναι 450, 500), και οι διαγώνιες ακτίνες είναι σφραγισμένες στα αυλάκια με τα υψηλής ποιότητας πιάτα χάλυβα. Οι μπροστινό και πίσω μέρος ακτίνες είναι ενωμένα στενά ορθογώνια τμήματα.

Μια ακέραια μακριά ακτίνα εγκαθίσταται στη μέση συσκευή κλειδώματος εμπορευματοκιβωτίων για να βελτιώσει την ικανότητα μεταφοράς της συσκευής κλειδώματος εμπορευματοκιβωτίων.

Το πλαίσιο του ρυμουλκού μεταφορών ξύλινων εμπορευματοκιβωτίων είναι όλος ο πυροβολισμός που ανατινάζεται, και το ολόκληρο CIMC πλαίσιο ρυμουλκών εμπορευματοκιβωτίων συγκεντρώνεται και ενώνεται στενά σε έναν αφιερωμένο τοποθετώντας πίνακα, με τη λογική δομή, την υψηλής αντοχής και όμορφη εμφάνιση. Η διαφορά μεταξύ του επίπεδου τύπου και του ρυμουλκού σκελετών είναι ότι ο επίπεδος τύπος προσθέτει ένα πλαίσιο και ένα διαμορφωμένο πάτωμα. Το εμπορευματοκιβώτιο τέσσερα που συρρικνώνεται τις συσκευές στις μπροστινό και πίσω μέρος άκρες είναι μιας σταθερής δομής, και το μέσο εμπορευματοκιβώτιο που συρρικνώνεται τη συσκευή είναι μια αποκρύψιμη δομή.

CIMC ρυμουλκό σκελετών εμπορευματοκιβωτίων για την πώληση στη Μαυριτανία

Μια συσκευή συμπίεσης εμπορευματοκιβωτίων εγκαθίσταται στο πλαίσιο, το οποίο μπορεί να φορτώσει δύο τυποποιημένα εμπορευματοκιβώτια 40 ποδιών και 20 ποδιών. Κατά φόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων, ενδιάμεση τη συσκευή κλειδώματος εμπορευματοκιβωτίων μπορεί να χαμηλώσουν κάτω από το επίπεδο της πλατφόρμας φορτίου όπως απαιτείται. Η λειτουργία της είναι να υποστηρίξει το έδαφος και να αντέξει το μπροστινό φορτίο του ημιρυμουλκούμενου οχήματος όταν αποσυνδέεται η συσκευή έλξης από το ρυμουλκό.

Υπάρχουν δύο τύποι υποστηρίξεων των συσκευών, του single-acting τύπου και του τύπου συνδέσμων, οι οποίοι αποτελούνται κυρίως από ένα ενισχυτικό πιάτο, έναν μηχανισμό κίνησης βιδών, ένα παράθυρο μείωσης και ένα πηδάλιο. Υπάρχουν τρεις τύποι συσκευών αναστολής: αναστολή αναστολής και διπλός-αξόνων ενιαίος-αξόνων και αναστολή τρεις-αξόνων. Το ρυμουλκό σκελετών εμπορευματοκιβωτίων είναι εξοπλισμένο με δύο εφεδρικά πλαίσια ροδών, που εγκαθίστανται στο αριστερό και τις δεξιά πλευρές του πλαισίου ρυμουλκών αντίστοιχα, και είναι εξοπλισμένα με τους εφεδρικούς ανυψωτές ροδών.

CIMC ρυμουλκό σκελετών εμπορευματοκιβωτίων για την πώληση στη Μαυριτανία

 

Διαφορετικοί τύποι ρυμουλκών εμπορευματοκιβωτίων:

Ρυμουλκό πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων

Αυτό είναι το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο και πολύ συχνά διαταγμένο πρότυπο από τους πελάτες. Το πλαίσιο αποτελείται συνήθως από το χάλυβα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα εμπορευματοκιβώτια μεταφορών των διάφορων μηκών: 20ft, 40ft ή 45ft. Η λειτουργία ενός CIMC ρυμουλκού πλαισίων εμπορευματοκιβωτίων γίνεται πιθανή μέσω του σχεδίου και της κατασκευής της δομής της. Βασικά, είναι εξοπλισμός μεταφορών κυρίως μιας κατασκευής χάλυβα καθορίζοντας το πλαίσιό του. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα φωτισμού, τα φρένα και τις ρόδες.

Έχει χαρακτηρίσει σαφώς τις θέσεις και δώδεκα σύνολα κλειδαριών εμπορευματοκιβωτίων εγκαθίστανται για να διευκολύνουν τον καθορισμό των εμπορευματοκιβωτίων των διαφορετικών μεγεθών και να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους στον προορισμό τους.

Επίπεδης βάσης ρυμουλκό

CIMC το επίπεδης βάσης ρυμουλκό είναι ένα είδος ρυμουλκού το του οποίου σχέδιο γίνεται κατάλληλα για να φέρει το μαζικό φορτίο και τα εμπορευματοκιβώτια μεταξύ των δυνατοτήτων μεταφοράς και των τερματικών. Από τον απλό καθορισμό, αυτό είναι μια μακριά επίπεδη πλατφόρμα είτε του μήκους 20ft, 40ft, 48ft είτε 53ft. Επίπεδης βάσης για την πώληση χρησιμοποιείται συνήθως για να μεταφέρει 20ft ή εμπορευματοκιβώτια 40ft, χρησιμοποιούνται κυρίως για τα ενισχυτικά σκάφη μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων, τους λιμένες, τις στέλνοντας παρόδους, τις εθνικές οδούς, τους σταθμούς διέλευσης, τις γέφυρες, τις σήραγγες, και το διασυνδεμένο τρόπο μεταφοράς.

CIMC ρυμουλκό σκελετών εμπορευματοκιβωτίων για την πώληση στη Μαυριτανία

Τελικό ρυμουλκό

Το τελικό ρυμουλκό πλαισίων είναι ένα οικονομικά εφικτό και πρακτικό ρυμουλκό στη χρήση. Αυτό είναι μια εφεύρεση που προσφέρει ένα πλαίσιο φορτηγών για τη φόρτωση και το ξεφόρτωμα των υψηλών εμπορευματοκιβωτίων βάρους χωρίς πολλή προσπάθεια. Αυτό το ρυμουλκό είναι διευθετήσιμο για να ικανοποιήσει τους επιθυμητούς όρους ικανότητας διάπραξης ελιγμών σας για και. Οι ρυθμίσεις στο διάστημα αξόνων μπορούν επίσης να γίνουν βασισμένες στις ανάγκες σας.

Έχει μια απλή δομή. Περιλαμβάνει ένα απλό πλαίσιο φορτηγών αλλά της τραχιάς κατασκευής.

CIMC ρυμουλκό σκελετών εμπορευματοκιβωτίων για την πώληση στη Μαυριτανία