Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Πώς να επιλέξει ένα ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων;

January 13, 2021

Πώς να επιλέξει ένα ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων;

1.What υγρό που θέλετε να μεταφέρετε

Βενζίνη και diesel. Τα ρυμουλκά δεξαμενών βενζίνης που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά της βενζίνης και του diesel αποτελούνται συνήθως από το χάλυβα άνθρακα. Ένα ρυμουλκό δεξαμενών χάλυβα άνθρακα είναι μια χαμηλού κόστους κατασκευή και το πιο σημαντικό, είναι εύκολο να επεξεργαστεί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα ρυμουλκά δεξαμενών κραμάτων ανοξείδωτου και αργιλίου. Εντούτοις, το κόστος αυτών των δύο επιλογών θα είναι υψηλό.

Τρι ρυμουλκό φορτηγών καυσίμων αξόνωνΤρι φορτηγό καυσίμων αξόνων

Τα διαφορετικά υγρά έχουν τις διαφορετικές απαιτήσεις ως εκ τούτου το υλικό που χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση της βενζίνης, το diesel και το εδώδιμο ρυμουλκό δεξαμενών πετρελαίου 3 αξόνων θα είναι διαφορετικά. Τα διαφορετικά υγρά έχουν τα διαφορετικά χημικά και φυσικά χαρακτηριστικά που προχωρούν αρκετά να αποφασίσουν την επιλογή του ρυμουλκού δεξαμενών βενζίνης για να κάνουν.

Αυτό μεταφέρεται συνήθως σε ένα ρυμουλκό δεξαμενών κραμάτων αργιλίου επειδή μπορεί να αποφύγει τα υγρά. Το ρυμουλκό φιαγμένο από αργίλιο είναι επίσης ενός μεγάλου πλεονεκτήματος όταν καθαρός-έξω. Πάλι, το σώμα είναι εντελώς τοποθετημένο σε κάψα χρησιμοποιώντας τα υλικά μόνωσης που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της απώλειας θερμότητας. Περισσότερο από αυτός, είναι μια ελαφριά κατασκευή που προσφέρει τις αποτελεσματικές ικανότητες όγκου, αντίθετα από τις κατασκευές ρυμουλκών χάλυβα που τείνουν να είναι κάπως βαριές.

35CBM ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων για τον κατασκευαστή εκπτωτικής τιμής35CBM ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων για τον κατασκευαστή εκπτωτικής τιμής

2.Choose η σωστή προδιαγραφή

Πάχος δεξαμενών – το πάχος της δεξαμενής είναι πολύ σημαντικό. Συστήνεται πάντα να χρησιμοποιηθεί μια παχύτερη το δεξαμενή καυσίμων, ειδικά κατά μεταφορά των καυσίμων μεγάλων ποσών. Το πάχος των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή είναι ένας σοβαρός παράγοντας στον καθορισμό της ζωής υπηρεσιών της δεξαμενής καυσίμων σας. Η ικανότητα πετρελαίου είναι 10-22 τόνοι, και τα πλαίσια βαριών φορτηγών μπορούν να επιλεχτούν. Τα μεγάλα βαρέων καθηκόντων φορτηγά δεξαμενών με μια ικανότητα καυσίμων 28 τόνων ή περισσότεροι, που μπορούν να μεταφερθούν πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά φορτηγά ή τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα.

 

Τα ημι ρυμουλκά δεξαμενών καυσίμων μας έχουν τις διαφορετικές ικανότητες, 20 κυβικοί μετρητές, 35cbm, 40cbm, 60cbm.

Η δεξαμενή ικανότητα-εσείς μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με την ικανότητα δεξαμενών αποθήκευσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποσό καυσίμων που θέλετε να μεταφέρετε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Εάν οι ανάγκες σας είναι πάρα πολύ υψηλές, επιλέξτε ένα ρυμουλκό που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό ταξιδιών και να φθάσετε στον απαραίτητο αριθμό. Η γενική ικανότητα φόρτωσης είναι 5-8 τόνοι, και μπορείτε να επιλέξετε ένα πλαίσιο μεγάλων και ελαφριών φορτηγών.

45CBM φορτηγό πετρελαιοφόρων45CBM φορτηγό πετρελαιοφόρων

Προφυλάξεις για τη χρησιμοποίηση του βυτιοφόρου diesel

1. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η καθαρότητα του ρυμουλκού βυτιοφόρων καυσίμων, το βυτιοφόρο καυσίμων φορτηγών και το σύστημα παράδοσης πετρελαίου πρέπει να καθαριστούν τακτικά, και οι εσωτερικές και εξωτερικές ενώσεις των δύο ακρών της μάνικας παράδοσης πετρελαίου πρέπει να ντυθούν συχνά με το λαδώνοντας πετρέλαιο. Το ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων για την πώληση είναι εύκολο και κατάλληλο να αποσυνθεθεί. Καθαρίστε επάνω το ρυμουλκό καυσίμων diesel εγκαίρως μετά από να τελειώσει την εργασία για να εξασφαλίσει ότι το εσωτερικό του σωλήνα είναι καθαρό!

2. Η χρήση και η συντήρηση των αντλιών πετρελαίου ρυμουλκών πετρελαιοφόρων θα πραγματοποιηθούν στην ακριβή συμφωνία με τις οδηγίες τους χρήσης και συντήρησης!

3. Πρίν ανεφοδιάζετε σε καύσιμα τη λειτουργία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν πόλο δύναμης που παρεμβάλλει στο υγρό έδαφος, το ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων που στηρίζει την ταινία πρέπει να στηριχτεί, και η στατική ηλεκτρική ενέργεια πρέπει να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας!

4. Η βαλβίδα ασφάλειας ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων και το φίλτρο καθαρές πρέπει να ελεγχθούν και να καθαριστούν συχνά!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα ημι ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων;  3

Ρυμουλκό πετρελαιοφόρων για την πώληση

5. Το ημι σύστημα ρυμουλκών και σωληνώσεων βυτιοφόρων καυσίμων πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Το ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων τακτικά ελέγχει εάν οι ενώσεις του συστήματος σωληνώσεων συνδέονται καλά και η σφραγίδα είναι αξιόπιστη!

6. Το ρυμουλκό βυτιοφόρων καυσίμων πρέπει να εγκαταστήσει τις ηλεκτροστατικές ζώνες σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Όταν η στατική ηλεκτρική ενέργεια αντιμετωπίζει την εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση του καύσιμου αερίου που παραμένει στο αυτοκίνητο, θα εκραγεί. Η ηλεκτροστατική ζώνη θα τρίψει συχνά ενάντια στο σώμα αυτοκινήτων, κ.λπ., και το διάστημα που είναι επιρρεπής σε στατική ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αφαιρεθεί αποτελεσματικά. Κίνδυνοι στατικής ηλεκτρικής ενέργειας για να εξασφαλίσει ότι το σώμα δεν βλάπτεται.