Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

Νέοι και χρησιμοποιημένοι κατασκευαστές και προμηθευτές ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων

January 19, 2021

Πώς τα φορτηγά βυτιοφόρων καυσίμων λειτουργούν;

1. φορτιζόμενο από τον πυθμένα σύστημα του ρυμουλκού βυτιοφόρων αποθήκευσης
Τι το κατώτατο σημείο γεμίζει; Σημαντικά συστατικά για το κατώτατο σημείο που γεμίζει: Τα κύρια συστατικά της κατώτατης πλήρωσης είναι σύστημα αποκατάστασης αερίου εξάτμισης, σύστημα αντι-χυσιμάτων, υποθαλάσσια βαλβίδα, ευρωπαϊκό τυποποιημένο στόμα δεξαμενών, κεφάλι ελέγχου, υποδοχή SO2, αντιστατικό σύστημα, κονσερβοποιημένος κατώτατο σημείο συνδετήρας API.

Στο προηγούμενο ημι ρυμουλκό δεξαμενών καυσίμων, χύνουμε το πετρέλαιο στη δεξαμενή από την καταπακτή επάνω από το ρυμουλκό δεξαμενών. Προσθέστε μια ειδική αντλία πετρελαίου στο οπίσθιο τμήμα του ρυμουλκού βυτιοφόρων βενζίνης για να πραγματοποιήσετε την αντίστροφες φόρτωση και την εκφόρτωση του diesel.
Τώρα, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια, CIMC παραγωγή όλες ρυμουλκών πετρελαιοφόρων έχει κάνει την κατώτατη γεμίζοντας διαδικασία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέοι και χρησιμοποιημένοι κατασκευαστές και προμηθευτές ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων  0

2.Subsea βαλβίδα
Υποθαλάσσια βαλβίδα (αποκλεισμένη βαλβίδα έκτακτης ανάγκης). Απλές λειτουργία, εξοικονομητικός χρόνου, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος. Εάν η δύναμη είναι πάρα πολύ μεγάλη, η σωλήνωση σωμάτων αυτοκινήτων και το σώμα δεξαμενών θα αποσυνδεθούν αυτόματα, και ο αυτόματος κεντραρίσματος δύτης και το ανθεκτικό ελατήριο θα παραμείνουν ακόμα σφραγισμένοι, και το μέσο στη δεξαμενή δεν θα διαρρεύσει, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του ρυμουλκού πετρελαιοφόρων.
Όταν δεν μπορούμε να ανοίξουμε επειδή δεν υπάρχει καμία πηγή αέρα ή άλλοι λόγοι, μπορούμε να ανοίξουμε τη ράβδο εμβόλων κυλίνδρων και να το ανοίξουμε με το χέρι.
Η πίεση-ισορροπημένη υποθαλάσσια βαλβίδα χρησιμοποιείται για τα multi-compartment φορτηγά βυτιοφόρων, τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τη χωριστές φόρτωση και την εκφόρτωση των διαφορετικών δεξαμενών. Το τριπλό σχέδιο απλοποιεί τη σωλήνωση, μειώνει το φορτίο, εύκολο να λειτουργήσει, και ασφαλές και αξιόπιστο.
Η πνευματική αποκλεισμένη βαλβίδα εγκαθίσταται στο κατώτατο σημείο της δεξαμενής βυτιοφόρων και μπορεί να ανεφοδιαστεί σε καύσιμα. Η εσωτερική πίεση της βαλβίδας είναι μικρή, η ροή είναι μεγάλη, και υπάρχει ένα αποκόπτω αυλάκι στη φλάντζα του σώματος βαλβίδων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέοι και χρησιμοποιημένοι κατασκευαστές και προμηθευτές ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων  1

3.European τυποποιημένη κάλυψη δεξαμενών κραμάτων αργιλίου

Κατά τη διάρκεια της γεμίζοντας διαδικασίας του αισθαμένος συστήματος αντι-υπερχείλισης, όταν φθάνει το υγρό επίπεδο στη θέση ανίχνευσης, το αισθαμένος σύστημα θα ανησυχήσει αυτόματα για να σταματήσει τη φόρτωση του πετρελαίου.
Η ενσωματωμένη το βαλβίδα αναπνοής κρατά την εσωτερική πίεση του CIMC ρυμουλκού δεξαμενών καυσίμων 3 αξόνων για το σταύλο πώλησης και ισορροπημένος με τη εξωτερική πίεση κατά μεταφορά του πετρελαίου.

Η ευρωπαϊκή τυποποιημένη κάλυψη δεξαμενών κραμάτων αργιλίου είναι επίσης μια κάλυψη καταπακτών. Είναι συνήθως στην κορυφή της δεξαμενής πετρελαίου, η κάλυψη δεξαμενών έχει τις ενσωματωμένες λειτουργίες εξάτμισης αναπνοής και έκτακτης ανάγκης. CIMC το ρυμουλκό diesel έχει ένα πετρέλαιο και βαλβίδα αποκατάστασης φυσικού αερίου, το πετρέλαιο που μετρούν την τρύπα, τον έλεγχο αντι-υπερχείλισης στην κάλυψη καταπακτών, κ.λπ.
Όταν η πίεση της συσκευής εξάτμισης έκτακτης ανάγκης στη δεξαμενή καυσίμων αυξάνεται αισθητά, θα ανοίξει αυτόματα για να χαλαρώσει την πίεση στη δεξαμενή καυσίμων, με αυτόν τον τρόπο αποτρέποντας τα ατυχήματα και βελτιώνοντας πολύ την ασφάλεια της μεταφοράς πετρελαίου. Το σχέδιο χύσιμο-απόδειξής του αποτρέπει τα φορτηγά βυτιοφόρων από τη σφράγιση σε περίπτωση ατυχήματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέοι και χρησιμοποιημένοι κατασκευαστές και προμηθευτές ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων  2

Πείραμα εγχύσεων νερού: για τον υψηλό που σφραγίζεται να εξασφαλίσει του σώματος δεξαμενών και να αποφύγει το πετρέλαιο διαρροών

Ανίχνευση πίεσης αέρα: για να εξασφαλίσει ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο δεν θα εξατμίσουν κάτω από υψηλής θερμοκρασίας, και θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια του οχήματος οδηγώντας και σταθμεύοντας.

Αφότου ολοκληρώνεται η παραγωγή των cimc ρυμουλκών, πρέπει να επιθεωρηθεί στο δωμάτιο επιθεώρησης για να ελέγξει εάν η δεξαμενή έχει τις ατέλειες (ακαθαρσίες, κ.λπ.) για να αποτρέψει τους πιθανούς κινδύνους ασφάλειας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέοι και χρησιμοποιημένοι κατασκευαστές και προμηθευτές ρυμουλκών βυτιοφόρων καυσίμων  3