Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18615201305

WhatsApp : +8618615201305

Τι είναι ένα ρυμουλκό dropside; - CIMC ρυμουλκό φρακτών για την πώληση

September 21, 2020

Τι είναι ένα ρυμουλκό dropside;
Το Dropside είναι παρόμοιο με ως επίπεδης βάσης ρυμουλκό, αλλά έχει τον πλευρικό τοίχο. Χρησιμοποιείται συνήθως για να μεταφέρει το μαζικό φορτίο. Έχει γίνει η πρώτη επιλογή για τα μέσα και μεγάλης απόστασης ρυμουλκά φορτίου. Είναι κυρίως κατάλληλο για τη μέση και μεγάλης απόστασης μεταφορά του μέσου και βαριού και μαζικού φορτίου.

Ο πλευρικός τοίχος είναι μια κατασκευή διάφορων κάθετων θέσεων όπου κάθε θέση καθορίζει μια εσωτερική επιφάνεια που ξεφορτώνεται σε ένα κοινό αεροπλάνο καθώς επίσης και μια τοποθετημένη μερίδα. Αυτός ο τύπος ρυμουλκού αποτελείται από ένα πάτωμα και sidewall που επεκτείνεται κάθετα πρός τα πάνω. Αυτοί οι πλευρικοί τοίχοι επεκτείνονται από τη δευτερεύουσα άκρη του πατώματος του ρυμουλκού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ένα ρυμουλκό dropside; - CIMC ρυμουλκό φρακτών για την πώληση  0

Το ρυμουλκό Dropside που αναπτύσσεται βάσει ενός επίπεδης βάσης ρυμουλκού εμπορευματοκιβωτίων, το δευτερεύον ρυμουλκό πτώσης έχει ένα σχέδιο δομών πλευρικών τοίχων και ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων. Το ημιρυμουλκούμενο όχημα φορτίου μπορεί να προστεθεί με μια κλειδαριά στροφής εμπορευματοκιβωτίων για να μεταφέρει το εμπορευματοκιβώτιο.

 

Πώς να επιλέξει τα μέρη ρυμουλκών μπουφέδων;
1. Πείρος
Τα 90 # καρφίτσα έλξης αντιπροσωπεύουν τη διάμετρο της καρφίτσας έλξης είναι 90mm, και το υλικό είναι κυρίως κράμα χρωμίου.
Το ημιρυμουλκούμενο όχημα και το τρακτέρ όλα μπουφέδων συνδέονται με το. Συνδέεται με το κάθισμα έλξης του κύριου μέσου και αντέχει επίσης όλη την έλξη. Είναι ένα σημαντικό συστατικό.
Αυτή τη στιγμή, οι καρφίτσες έλξης στην αγορά διαιρούνται κυρίως σε 4 τύπους, συνέλευση 50, συνέλευση 90, που ενώνει στενά 50, ενώνοντας στενά 90, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα και την πραγματική χρήση.

2. Sidewall:
Ο πλευρικός τοίχος διαιρείται σε επίπεδο πιάτο και κατακόρυφο σε κυματοειδές πανό. Κάθετος ο σε κυματοειδές πανό είναι χαρακτηριστικός πίνακας, και η δύναμη θα είναι υψηλότερη. Μπορέστε να αποσυνδεθείτε ή να ενωθείτε στενά στο θάνατο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ένα ρυμουλκό dropside; - CIMC ρυμουλκό φρακτών για την πώληση  1

3. Φρενάροντας σύστημα
Οι αεροθάλαμοι φρένων είναι στρογγυλά εμπορευματοκιβώτια μετάλλων, που βρίσκονται σε κάθε ρόδα, όπου ο συμπιεσμένος αέρας μετατρέπεται στη μηχανική δύναμη για να εφαρμόσει τα φρένα και να σταματήσει το sidewall ρυμουλκό.

Η βαλβίδα φρένων χρησιμοποιείται για να ελέγξει το φρενάρισμα των φορτηγών ή των ημιρυμουλκούμενων οχημάτων. Είναι κατάλληλο για τα ρυμουλκά με ένα σύστημα φρένων διπλός-γραμμών, και τα φρένα χώρων στάθμευσης ή έκτακτης ανάγκης αέρας-φρενάρουν τα φρένα. Έχει τη λειτουργία αυτόματα να προκαλέσει το φρένο ρυμουλκών όταν σπάζουν τη σύνδεση σωλήνων ελέγχου του συστήματος φρένων ρυμουλκών ή διαρρέοντας.

 

4. Αναστολή
Μηχανική αναστολή
Η μηχανική αναστολή είναι το κοινό ελατήριο φύλλων μας. Αποτελείται κυρίως από ένα ελατήριο φύλλων, μια υποστήριξη αναστολής, μια συνδέοντας ράβδο, ένα u-μπουλόνι και άλλα μέρη. Η διαμήκης δύναμη του σώματος αφορά άμεσα έναν άξονα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της αναστολής είναι ότι είναι φτηνό, αξιόπιστο, και εύκολο να διατηρήσει. Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από 80% των συνηθισμένων ημι ρυμουλκών χρησιμοποιήστε μια ισορροπημένη αναστολή άνοιξη φύλλων.
Αναστολή αέρα
Το προφανέστερο χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας αναστολής αέρα είναι το ελατήριο αέρα αερόσακος-τύπων του. Το βάρος το ίδιο του ελατηρίου αέρα είναι σχετικά ελαφρύ, η μέση τριβή αέρα στον αερόσακο είναι μικρή, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας θόρυβος κατά τη λειτουργία, και η ζωή της είναι 2-3 φορές αυτό του ελατηρίου φύλλων.
Το ελατήριο αέρα έχει τις ακριβείς απαιτήσεις στη σφράγιση και το κόστος του είναι επίσης υψηλό. η αναστολή αέρα για τα ημιρυμουλκούμενα οχήματα είναι συνήθως στους τομείς υψηλών σημείων όπως η μεταφορά οργάνων ακρίβειας και η επικίνδυνη χημική μεταφορά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ένα ρυμουλκό dropside; - CIMC ρυμουλκό φρακτών για την πώληση  2

5. Προσγειωμένος εργαλείο
Κάλεσε επίσης μια συσκευή υποστήριξης. Βρίσκεται στο μέτωπο του πλαισίου ημιρυμουλκούμενων οχημάτων και χρησιμοποιείται αφότου χωρίζεται το ημιρυμουλκούμενο όχημα από το φορτηγό τρακτέρ.
Ταξινόμηση ποδιών υποστήριξης:
Το προσγειωμένος εργαλείο ενιαίος-δράσης αναφέρεται στις δύο πλευρές που λειτουργούν ανεξάρτητα, με δύο στροφάλους, και κάθε εργαλείο έχει ένα κιβώτιο ταχυτήτων ρυμουλκών πτώση-γεφυρών. Το προσγειωμένος εργαλείο συνδέσμων αναφέρεται στις δύο πλευρές της λειτουργίας, μόνο ένας στρόφαλος, ο οποίος αποτελείται από ένα κιβώτιο ταχυτήτων και μια ζώνη.