Μορφωματικά ρυμουλκά αξόνων Lowbed υδραυλικά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CIMC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Βαρύ ημι ρυμουλκό εξοπλισμού
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD/27000-30000/Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ναυτιλία μαζικού φορτίου ή RO/$L*RO
Χρόνος παράδοσης: 25-40 εργασίες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδες το μήνα
Τύπος: Βαρύ ημι ρυμουλκό εξοπλισμού Μέγεθος: Προσαρμοσμένος
COem αριθ.: Υδραυλικό μορφωματικό ρυμουλκό Όνομα προϊόντων: Πολυ αξόνων υδραυλικό ρυμουλκό φορτηγών οδήγησης ημι με Gooseneck, πολυ μορφωματικό ρυμουλκό αξόνων
λειτουργία: Μεταλλεία &amp μεταφορών forestry&amp γεωργικά μηχανήματα και κ.λπ., βαριά μηχανήματα που μεταφέρουν Σύστημα φρένων: Βαλβίδα WABCO με τη μεγάλη αίθουσα
όνομα: χαμηλό ρυμουλκό φορτηγών κρεβατιών Ικανότητα: 200-600tons ή περισσότεροι
Υψηλό φως:

Lowbed hydraulic axles modular trailers

,

CIMC Lowbed Axles Modular Trailers

,

CE Hydraulic Axles Modular Trailers

Πολυ ημι ρυμουλκό Lowbed εξοπλισμού αξόνων υδραυλικό βαρύ για την πώληση

 

Περιγραφή προϊόντων:

Τα ρυμουλκά πολυ-αξόνων είναι δύο γενικών τύπων: Το χαμηλό ρυμουλκό κρεβατιών και το μορφωματικό ρυμουλκό. Σε αυτήν την θέση, θα εισαγάγουμε κυρίως το χαμηλό ρυμουλκό κρεβατιών πολυ-αξόνων. Οι άξονες ρυμουλκών που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των επίγειων ροδών είναι κανονικά συνεχίζω? ελατήρια ή βαγονέτα που δεσμεύουν τα κατάλληλα φέροντα μέλη στα πλαίσια οχημάτων και συμπεριλαμβανομένου rocker για να το καταστήσουν πιθανό για το βάρος που υποστηρίζεται από τους άξονες για να διανεμηθεί ακριβώς αναφορικά με το πλαίσιο του ρυμουλκού.

 

Το τέλος από το τέλος συνδυασμός και δίπλα-δίπλα συνδυασμός κάθε ενότητας είναι διαθέσιμο, βαρέων καθηκόντων η αναστολή ρυμουλκών υιοθετεί τον ανώμαλο οδικό όρο. Το ύψος πλατφορμών είναι διευθετήσιμο. Ο ανυψωτικός κύλινδρος κάνει το ρυμουλκό αποκρίνεται αυτόματα σκληροί οδικοί όροι.

 

Μορφωματικό πλεονέκτημα ρυμουλκών Goldhofer:

1. Το μορφωματικό ρυμουλκό πολυ-αξόνων αποτελείται συνήθως από τα τρακτέρ και τα ημι ρυμουλκά. Προφανώς, τα τρακτέρ, τα ρυμουλκά και οι όροι συντονισμού τους αποτελούν τους κύριους παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αξιοπιστία των οχημάτων μεταφορών.

2. Ο λογικός εξοπλισμός οχημάτων περιλαμβάνει κυρίως την επιλογή των τρακτέρ και των ρυμουλκών, και την επιλογή του αριθμού ρυμουλκού συνδετικός τους άξονες: οι διαφορετικοί τύποι ρυμουλκών έχουν τις διαφορετικές μεταφέρουσες αποδόσεις, και τα ρυμουλκά με τους διαφορετικούς αριθμούς αξόνων έχουν τα διαφορετικά εκτιμημένα φορτία, έτσι τον τύπο ρυμουλκού που ο προσδιορισμός του αριθμού αξόνων εξαρτάται από το βάρος και τη μορφή του φορτίου η επιλογή του τρακτέρ καθορίζεται σύμφωνα με το επιλεγμένο ρυμουλκό και τη χωρητικότητα φορτίων της.
η πρακτική εφαρμοσμένης μηχανικής 3.In, από την προοπτική της ασφάλειας μεταφορών, αυτό είναι απαραίτητη για να αναλύσει επιστημονικά και να ελέγξει την αξιοπιστία του οχήματος για να ελέγξει εάν το αυτοκινητικό τραίνο είναι πάντα σε ένα αξιόπιστο κράτος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των μεγάλων μερών για να εξασφαλίσει ασφάλεια μεταφορών.

 

Πολυ ημι ρυμουλκό Lowbed εξοπλισμού αξόνων υδραυλικό βαρύ για την πώληση

Ο πολυ άξονας το ρυμουλκό για την πώληση

 

Πολυ ημι ρυμουλκό Lowbed εξοπλισμού αξόνων υδραυλικό βαρύ για την πώληση

Βαρύ ρυμουλκό Lowbed εξοπλισμού

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +8618615201305