Μας ελάτε σε επαφή με
Amy

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18602011234

WhatsApp : +8618602011234

QC Προφίλ

1. Ποιοτική πολιτική

CIMC παρέχει στους σφαιρικούς πελάτες τα αξιόπιστα ειδικά προϊόντα οχημάτων και την υπηρεσία που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των νόμων και των κανονισμών, καλλιεργεί το «πελάτης-κεντροθετημένο» ποιοτικό πολιτισμό, και παίρνει τις «συνανμένος απαιτήσεις πελατών» ως αφετηρία όλων των δραστηριοτήτων και ευθύνη όλου του προσωπικού. Επιπλέον, CIMC καθιερώνει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης με τη σταθερή βελτίωση, ελέγχει όλες τις συνδέσεις, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και ενισχύει τη δυνατότητα της δημιουργίας της αξίας.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new έλεγχος ποιότητας 0
(1) ποιοτική πολιτική
Παρέχετε στους σφαιρικούς πελάτες τα αξιόπιστα ειδικά προϊόντα οχημάτων και την υπηρεσία που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των νόμων και των κανονισμών

Στρατηγικός προσδιορισμός θέσης: Η επιχείρησή μας στοχεύει να γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές του εξοπλισμού και της υπηρεσίας παγκόσμιων πρώτης τάξεως σύγχρονων μεταφορών σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, δημιουργεί τον πελάτη που το αξιόπιστο εμπορικό σήμα, κρατά τη σταθερή και υγιή αύξηση, και δημιουργεί τη μέγιστη αξία για τους πελάτες, τους μετόχους και το προσωπικό.

(2) καλλιεργήστε το «πελάτης-κεντροθετημένο» ποιοτικό πολιτισμό και πάρτε τις «συνανμένος απαιτήσεις πελατών» ως αφετηρία όλων των δραστηριοτήτων και ευθύνη όλου του προσωπικού.

Η έννοια «πελάτης-κεντροθετημένος, δημιουργεί την αξία γιατί οι πελάτες» πρέπει να τεθούν στην πράξη. Εκτός από τις αλλαγές στην έννοια με τη βοήθεια της προπαγάνδας κατάρτισης και συναίνεσης, είναι σημαντικότερο να καθιερωθεί το «πελάτης-κεντροθετημένο» σύστημα εργασίας συμπεριλαμβανομένου: Οργάνωση μια οργάνωση που εστιάζει στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης Καθιερώστε την επιχειρησιακή διαδικασία που εστιάζει στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης Πραγματοποιήστε το μηχανισμό λειτουργίας που εστιάζει στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης Αναπτύξτε το σύστημα διαχείρισης που εστιάζει στις απαιτήσεις πελατών συνεδρίασης.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new έλεγχος ποιότητας 1

(3) καθιερώστε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης με τη σταθερή βελτίωση, ελέγχει όλες τις συνδέσεις, βελτιώστε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και ενισχύστε τη δυνατότητα να δημιουργηθεί η αξία.

CIMC παρέχει στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την υπηρεσία δυνάμει της δύναμης του συστήματος παρά τα πλεονεκτήματά του σε μια πτυχή. Όλοι οι σχετικοί παράγοντες συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, της μηχανής, των πρώτων υλών, της μεθόδου επεξεργασίας, της μεθόδου δοκιμής και του περιβάλλοντος ελέγχονται με τη χρησιμοποίηση της αποτελεσματικών τεχνολογίας και των μεθόδων ελέγχου ώστε να διατηρηθεί η σταθερή ποιότητα.

Cimc Trailers For Sale in China  - used and new έλεγχος ποιότητας 2

2. Ποιοτικός στόχος
Η διαδικασία ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης συμπεριλαμβανομένου: η διοικητική διαδικασία, η διαδικασία υποστήριξης και οι προσανατολισμένες στους πελάτες διαδικασίες έχουν προγραμματιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης στο πλαίσιο της συμφωνίας του σχεδίου. Αυτήν την περίοδο, το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης είναι κάτω από την καλή λειτουργία και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ποιοτική διαχείριση. Επιπλέον, η επιχείρησή μας κάνει τη συνεχή βελτίωση στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης.