Τύπος 6 απόρριψη CIMC Mahler οπίσθιων άκρων αξόνων μαζικό τοποθετώντας αιχμή ρυμουλκό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CIMC
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ρυμουλκό απορρίψεων τελών
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD 14000-25000/Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εμπορευματοκιβώτιο, μαζικό φορτίο ή ναυτιλία RO/$L*RO
Χρόνος παράδοσης: 25-30 εργασίες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 300 μονάδα/μονάδες το μήνα
Τύπος: ημιρυμουλκούμενο όχημα Χρήση: Ρυμουλκό φορτηγών
COem αριθ.: Tipper ημι ρυμουλκό Προσγειωμένος εργαλείο: Βαρέων καθηκόντων προσγειωμένος εργαλείο
Καρφίτσα βασιλιάδων: 90#/50# Χρώμα: Πελάτες προαιρετικοί
Όνομα προϊόντων: ρυμουλκό απορρίψεων Σύστημα φρένων: Βαλβίδα WABCO
Υψηλό φως:

Mahler Type 6 Axle Tipping Trailer

,

Mahler End Dump Bulk Tipping Trailer

,

CIMC Bulk Tipping Trailer

6 ημι κατασκευή ρυμουλκών ικανότητα-CIMC απορρίψεων τελών φορτηγών αξόνων

 

Περιγραφή προϊόντων:

Το ρυμουλκό απορρίψεων τελών σύμφωνα με τη χρήση μπορεί να διαιρεθεί σε δύο σημαντικές κατηγορίες: το ένα ανήκει στη μη-οδική μεταφορά με το βαρύ και έξοχο βαρύ ρυμουλκό απορρίψεων αντέχει κυρίως τη μεγάλη μεταλλεία, την εφαρμοσμένη μηχανική και άλλους στόχους μεταφορών, συνήθως και τους εκσκαφείς που υποστηρίζουν τη χρήση.

Μια άλλη κατηγορία ανήκει στις οδικές μεταφορές με το φως, μέσο, το συνηθισμένο Tipper τύπων ημι ρυμουλκό αντέχει κυρίως το αμμοχάλικο, το χώμα, τον άνθρακα και άλλη χαλαρή μεταφορά αγαθών. Συνήθως χρησιμοποιημένος από κοινού με τους φορτωτές.

 

Προδιαγραφές συντήρησης για Tipper το ημι υδραυλικό ανυψωτικό σύστημα ρυμουλκών:
1.Check το στοιχείο επιστροφής φίλτρων πετρελαίου και το στοιχείο φίλτρων αέρα μέσα στο υδραυλικό πετρέλαιο τοποθετούν σε δεξαμενή για τα συντρίμμια που φράζονται και που καθαρίζονται κάθε μισός μήνας, και αντικαθιστούν το υδραυλικό στοιχείο επιστροφής φίλτρων δεξαμενών πετρελαίου και το στοιχείο φίλτρων αέρα κάθε έξι μήνες.

2.The τα ανώτερα και χαμηλότερα υποστηρίγματα του κυλίνδρου πετρελαίου πρέπει να γεμιστούν με το λίπος (βούτυρο) εγκαίρως. Συνιστάται τον κύλινδρο πετρελαίου να γεμίζουν με το λίπος μιά φορά κάθε 120 χρόνους ή 15 ημέρες. Μετά από μια μεγάλη περίοδο της μη χρήσης, πρέπει να ξαναγεμίσετε το λίπος άλλη μια φορά

3.Check το υδραυλικό πετρέλαιο για τον αποχρωματισμό ή την επιδείνωση κάθε εβδομάδα. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αποχρωματισμός ή επιδείνωση, αντικαταστήστε το υδραυλικό πετρέλαιο εγκαίρως. Αλλάξτε το πετρέλαιο σύμφωνα με τις διαφορετικές περιοχές και τις εποχές. Γενικά, είναι πιό αρμόζον να αλλαχτεί το πετρέλαιο τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο. Όταν διαπιστώνετε ότι τα καύσιμα είναι ανεπαρκή, πρέπει να τα προσθέσετε εγκαίρως.

 

Κύρια προδιαγραφή:

Γενική διάσταση: 11000*2500*4000mm
Όγκος: 80-100T
Άξονες: 6 άξονες
Αναστολή: Βαρέων καθηκόντων μηχανική αναστολή
Τοποθετώντας αιχμή σύστημα: υδραυλικός κύλινδρος 196
Ρόδα 24 μονάδες
Καρφίτσα βασιλιάδων 90#
Προσγειωμένος εργαλείο JOST
Σύστημα φρένων WABCO
Ηλεκτρικό σύστημα 24V, φω'τα των οδηγήσεων

 

6 χαρακτηριστικά γνωρίσματα ρυμουλκών φορτηγών απορρίψεων αξόνων:

1.The το πλαίσιο του διάσημου κατασκευαστή χρησιμοποιείται, και το πλαίσιο υιοθετεί τη προηγμένη τεχνολογία και είναι αξιόπιστο στην απόδοση που όλα τα εξαρτήματα υιοθετούν το διάσημο προϊόν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό .they κατασκευαστών αγοράζονται, επιθεωρούνται και χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το έγγραφο ποιοτικών συστημάτων προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλή απόδοση του οχήματος.
τα ρυμουλκά απορρίψεων 2.Semi υιοθετούν mahler τον τύπο (τύπος Τ) ή τον ενιαίο τύπο συνδέοντας ράβδων κυλίνδρων επιπλέοντα (τύπος Φ) ή ευθύς πριν από τον υδραυλικό ανυψωτικό μηχανισμό τοπ τύπων. Επιλέγουμε το υδραυλικό πλαίσιο μερών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό .vice εμπορικών σημάτων ασφαλίστρου και τα κλειδιά αυτοκινήτων αποτελούνται από τη συγκόλληση πιάτων μαγγάνιου πλεονεκτήματος και την κάμψη πιάτων μαγγάνιου. Το σώμα κιβωτίων έχει dustpan και η ορθογώνια μορφή .they είναι υψηλής αντοχής και ισχυρή δύναμη ανύψωσης.
3.Dumper το φορτηγό ρυμουλκών εφαρμόζεται στην εθνική οδό, σιδηρόδρομος, ηλεκτρική ενέργεια, νερό, πόροι ορυχείων της μεταφοράς μαζικού φορτίου.

 

Τύπος 6 απόρριψη CIMC Mahler οπίσθιων άκρων αξόνων μαζικό τοποθετώντας αιχμή ρυμουλκό 0

Ημι ρυμουλκό απορρίψεων τελών για την πώληση

Τύπος 6 απόρριψη CIMC Mahler οπίσθιων άκρων αξόνων μαζικό τοποθετώντας αιχμή ρυμουλκό 1

ημι τιμή ικανότητας ρυμουλκών απορρίψεων

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +8618615201305